Muntatge de Joao Cancel·lo amb el logo de Champions
FUTBOL

La brutal dada de Joao Cancelo a Champions que avala el seu fitxatge pel FC Barcelona

L'arribada del lateral lusità ha beneficiat la plantilla culer i el jugador demostra estar adaptat a l'esquema

El FC Barcelona va fer una gran incorporació el passat estiu en inscriure Joao Cancelo a la plantilla. L'arribada del lusità a l'esquema de Xavi Hernández ha beneficiat l'equip en la faceta ofensiva atesa la capacitat d'associació i l'àmplia visó de joc. No només amb això, la polivalència que té el jugador, atorga al cos tècnic una àmplia possibilitat de formar diferents onzes inicials.

Joao Cancelo, des que va arribar, s'ha tornat imprescindible en esquema tàctic de Xavi Hernández. En només uns mesos, el lusità compta amb la total confiança del míster culer i el suport dels seus companys. El lateral, a l'actual temporada suma 1714, minuts i un total de 21 partits disputats, unes xifres molt elevades i més altes que les estimades en aquests moments de temporada.

Joao Cancelo, el millor regatejador de la plantilla a Champions League

I és que per posar en context la importància de Joao Cancelo a l'esquema de Xavi Hernández, només cal veure els seus registres numèrics. Tot i jugar com a lateral i no ser una de les referències ofensives de la plantilla, el lusità suma 3 gols i 2 assistències en totes les competicions disputades fins ara. La seva presència al terreny de joc, és molt important i així ha quedat reflectit, dels 21 partits diputats, ha estat titular en 19.

Malgrat això, no només s'hi queda. Per ser més concrets i demostrar novament que la llegada de Joao Cancelo ha estat un encert, cal veure les dades de la quantitat de regats completats a Champions. El lusità està situat com el millor regatejador de la plantilla, amb un total de 26, per davant de Lamie Yamal o de Joao Félix, que són catalogats com els millors dribladors.

Xavi demana l'arribada de Joao Cancelo

Si bé el fitxatge en propietat de Joao Cancelo sembla complicat, Joan Laporta intentarà que sé de terme. Atès que Pep Guardiola no compta amb el jugador, el Manchester City podria acceptar una proposta a la baixa pel lusità. Tot i això, atès que el 'Fair Play' del FC Barcelona està excedit, primer Joan Laporta hauria de produir una venda de jugador per poder optar a la seva contractació.

Sembla que Joao Cancelo estaria disposat a quedar-se al FC Barcelona. Al portuguès es mostra content a la Ciutat Comtal i no tindria cap inconvenient de seguir a la plantilla culer. A Xavi Hernández li agradaria mantenir el lateral la temporada que ve i demanaria al president considerar el seu fitxatge com a prioritari.