Joan Laporta amb un micròfon a la mà amb Ansu Fati que el mira de perfil
FUTBOL

Ansu Fati torna a Espanya i Laporta no es talla: 'És una pena'

El davanter espanyol es troba en un procés de recuperació i el president culer valora la lesió

Ansu Fati té l'obligació de tornar a la dinàmica del FC Barcelona un cop finalitzi la seva cessió al Brighton el 30 de juny de 2024. El jugador espanyol va començar generant dubtes en els primers mesos a Anglaterra, De Zerbi va continuar apostant pel davanter i la seva millora va ser notable. Tot i això, quan millor estava el jugador, les lesions van tornar a danyar el davanter.

Ansu Fati va caure lesionat el 25 de novembre en un partit contra el Nottingham Forest. Un cop es va oficialitzar el grau de lesió, i es va comunicar que el període de baixa del davanter era proper als tres mesos, la junta directiva va optar per fer el procés de recuperació amb els serveis mèdics del FC Barcelona. Per tant, és normal veure l'espanyol durant aquest període a Espanya.

La cessió d'Ansu Fati no és tant fructifica com Joan Laporta esperava

A la junta directiva culer hi ha preocupació per l'estat de salut d'Ansu Fati. El que va ser nomenat com el successor de Messi, des que caigués lesionat per la lesió de genoll, el jugador no ha remuntat el vol. Si bé és cert, que el davanter ha deixat llampades del que pot oferir, mai no ha mostrat regularitat en el seu rendiment.

Joan Laporta, amb la cessió d'Ansu Fati, esperava que el jugador pogués brillar en un mercat tan important com ho és la Premier League. Amb l'esperança de recuperar la millor versió del davanter, el president culer podria haver incrementat el valor d'un dels seus millors actius. I amb això, en cas de tenir clubs interessats a l'espanyol, una possible venda podria haver solucionat part de la crisi financera que viu el FC Barcelona.

Ansu Fati no aixeca cap

"Una pena" va ser, com va valorar Joan Laporta, la greu lesió que va patir Ansu Fati el mes de novembre passat. Abans de caure lesionat el davanter, ja s'especulava que el Tottenham havia mostrat interès a aconseguir la contractació de l'últim '10' culer. Tot i això, davant els seus problemes físics pot ser que els interessats hagin refredat el seu interès pels dubtes que genera el jugador de 21 anys.

Si bé, ningú no dubta del talent d'Ansu Fati, les constants lesions que pateix el jugador, fan que els dubtes sobre el seu potencial es puguin generar. El jugador que va ser la gran esperança culer no aixeca el cap, pel fet que els problemes físics no li deixen tenir continuïtat. Sembla que, Joan Laporta assumeix que Ansu Fati tornés el pròxim estiu a la dinàmica culer i que la venda difícilment es podrà produir per les quantitats que esperava rebre el president.