Muntatge Florentino Pérez amb escut del Chelsea
FUTBOL

El curiós intercanvi entre Chelsea i Reial Madrid per al proper mercat de fitxatges

Els 'blues' i els blancs planegen fer un canvi de cromos durant la finestra de fitxatges d'hivern

El Chelsea i el Reial Madrid viuen en situacions completament diferents aquesta temporada, amb ratxes completament diferents l'un de l'altre. D'una banda, els 'blues' estan enfonsats a la mitja taula, situant-se en la desena posició a la Premier League. Els de Mauricio Pochettino no han fet més que fracassar durant aquesta temporada.

Aquest fracàs encara és més gran si es té en compte la gran quantitat de diners que es van gastar durant el mercat d'estiu. En total, els anglesos es van gastar 467 milions d'euros a aconseguir portar 12 jugadors, una xifra massa elevada i que és paper mullat considerant el seu acompliment. Tot i això, a l'hivern, no els en quedarà cap altra que continuar movent l'arbre per veure si poden pescar alguna cosa.

És aquí on entra el Reial Madrid, el qual està fent una temporada molt millor, sent un dels caps del campionat. Els merengues estan desplegant un gran joc, però n'hi ha alguns que no acaben d'estar del tot contents amb el seu rol a l'equip actualment. Aleshores, els dos camins semblen ajuntar-se.

Amb la intenció de gastar els menors diners possibles en fitxatges, el Reial Madrid i el Chelsea han proposat un canvi de jugadors. D'aquesta manera, els blancs podrien continuar anant a buscar Kylian Mbappé a l'estiu i solucionarien un problema. Mentrestant, els 'blues' reforçarien la seva plantilla per al tram decisiu de la temporada a Anglaterra.

Robert Sánchez per Andriy Lunin; és una opció?

Aquesta operació seria el de Robert Sánchez anant al Reial Madrid i, al seu lloc, arribaria Andriy Lunin al Chelsea. D'una banda, l'espanyol no acaba de ser del gust del míster 'blue', de manera que una sortida tampoc no es veuria malament. Mentrestant, l'ucraïnès no acaba d'estar del tot content amb el seu rol a l'equip.

Andriy Lunin i Robert Sánchez cara a cara amb les samarretes del Reial Madrid i del Chelsea
Robert Sánchez i Andriy Lunin podrien ser intercanviats | Europa Press

L'ex del Valladolid pensava que jugaria més davant la lesió de Thibaut Courtois, però les coses no han acabat sent així. L'arribada de Kepa Arrizabalaga al Reial Madrid (precisament, del Chelsea) ha reduït a la banqueta una vegada més i el jugador n'està fart. Per aquest motiu, es planteja una sortida i aquesta podria ser una gran opció per a tots dos.

D'una banda, Robert Sánchez retornaria a casa, on competiria amb Kepa ser titular fins al final de la temporada. Mentrestant, el Reial Madrid rebria un porter que encaixaria bé com a suplent i que, a més, ha estat internacional amb Espanya. Per la seva banda, el Chelsea podria donar a Andriy Lunin la continuïtat que li falta al conjunt blanc.

Tot i això, podria no ser l'únic canvi que es podria veure en el cas del Chelsea i el Reial Madrid. I és que Kepa Arrizabalaga encara pertany de manera oficial al Chelsea, per la qual cosa també podria ser una opció per intercanviar si ho volen. Això sí, sembla que la principal prioritat dels dos equips és el de Robert Sánchez-Andriy Lunin.

El Newcastle, el principal obstacle de l'intercanvi

Tot i això, hi ha algú que podria anticipar-se a aquesta possible operació entre el Reial Madrid i el Chelsea: el Newcastle. Les garses estan buscant una meta després que Nick Pope s'hagi lesionat i s'han fixat a Andriy Lunin per a aquesta tasca. En aquest sentit, l'ucraïnès podria estar més que disposat a sortir direcció Anglaterra.

Andriy Lunin a un partit amb el Real Madrid
Andriy Lunin podria marxar al Newcastle | Europa Press

El preu, a més, podria ser relativament econòmic, a més que les garses no necessitarien pagar un gran sou a Andriy Lunin. Així i tot, no és l'única opció que tenen sobre la taula els anglesos, ja que David De Gea també és a la llista. Caldrà veure quina de les dues opcions acaba acceptant el Newcastle.