L'entrenador alemany del Barça, Hansi Flick, en primer pla amb una foto on es dibuixa l'escut del FC Barcelona, club per al qual treballa.
FUTBOL

No brilla a l'Eurocopa, però Hansi Flick aprova el seu fitxatge pel Barça

Hansi Flick no entén el motiu pel qual no juga més a l'Eurocopa: és el seu favorit per a l'extrem del Barça

L'arribada de Hansi Flick al Barça ha marcat un punt d'inflexió. L'experimentat entrenador alemany ha estat elegit per liderar el nou projecte després de l'adéu de Xavi i promet fer grans canvis. Amb el seu precís enfocament tàctic i la seva habilitat per treballar amb jugadors d'elit, Flick està destinat a revitalitzar l'equip i tornar-lo al cim del futbol europeu.

Des de la seva arribada, Hansi Flick ha estat treballant estretament amb la direcció esportiva per definir una estratègia de fitxatges que permeti al club competir al nivell més alt. I per això, la primera prioritat ha estat avaluar la plantilla i determinar les àrees que necessiten reforços.

En termes de planificació, Hansi Flick ha fet èmfasi en la importància d'equilibrar l'experiència amb la joventut. Està interessat a desenvolupar joves talents com Pedri i Gavi, però també reconeix la necessitat de fitxar jugadors de qualitat que puguin marcar la diferència de manera immediata.

Hansi Flick i Deco foto primer pla

Hansi Flick demana un extrem, però no és qui vol l'afició

L'Eurocopa està servint perquè Hansi Flick perfili les necessitats. El Barça està patint molt des de la marxa de Busquets i sap que necessita un pivot de qualitat. No obstant, la seva gran obsessió és fitxar un extrem que acompanyi Lewandowski i Lamine Yamal.

En aquest sentit, Nico Williams, que ja era el clar favorit per ocupar aquest lloc abans de l'Eurocopa, sembla que cada cop és més a prop. Els seguidors i alguns dels seus companys com Pedri o Lamine no es mosseguen la llengua a l'hora de reconèixer les seves virtuts. Tot i això, per a Hansi Flick no és prioritari.

Flick considera que el perfil de Nico Williams és molt semblant al de Lamine i prefereix un futbolista més versàtil. Per això, aprofitant que la seva Eurocopa no està sent bona, Hansi Flick ha demanat el fitxatge de Dani Olmo.

Dani Olmo, l'escollit per Hansi Flick

Dani Olmo, actualment al RB Leipzig, es va formar a La Masia abans de fer el salt al futbol professional al Dinamo de Zagreb. La seva habilitat per jugar en múltiples posicions al centre del camp i l'atac l'han convertit en un jugador total i Hansi Flick vol comptar amb els seus serveis. Això sí, com sempre, el problema és el preu.

Dani Olmo té una clàusula de 60 milions d'euros i el Barça no té diners. L'última esperança de l'equip culer per rebaixar el valor és que no jugui a l'Eurocopa i pugui sortir més barat. Cosa que, de moment, està sent així.

Sigui com sigui, Dani Olmo és el favorit de Hansi Flick. El club només farà un esforç per ell, així que Nico Williams queda descartat. A més, Dani Olmo no ha amagat el seu desig de tornar a casa: “Tornar al Barça és una opció que pot passar”, ha dit fa menys de 24 hores.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: