El futbolista càntabre del Barça cedit al Girona Pablo Torre.
FUTBOL

El Barça pren una decisió amb Pablo Torre abans del mercat de fitxatges

El Barça té clar quina direcció prendre amb Pablo Torre

Pablo Torre ha viscut moltes emocions oposades des de la seva incorporació al Barça. Amb tot just 20 anys ja ha arribat a l'elit, però el seu protagonisme està sent força reduït. Al Camp Nou ni l'han vist, i a Montilivi tampoc gaire.

Davant d'aquesta situació i amb el seu futur en joc, Deco i Bojan ja saben què fer després d'avaluar detingudament el seu cas. Pablo Torre deixa mostres de la seva enorme qualitat cada cop que apareix, encara que el seu escàs protagonisme impedeix que pugui tenir un lloc amb Hansi Flick.

Per això, Pablo Torre tornarà a sortir del Barça aquest mateix estiu. Encara no és clar si com cedit o en forma de traspàs. Això sí, Deco i Bojan es guarden un as sota la màniga que ho pot canviar tot.

Pablo Torre amb la samarreta del FC Barcelona

El camí de Pablo Torre i la decisió del Barça

Pablo Torre va ser fitxat pel FC Barcelona l'estiu del 2022, amb grans expectatives sobre les espatlles. El seu estil de joc encaixava perfectament amb la filosofia de joc del club, però la competència i un suposat estil de vida poc professional van ser suficients per provocar la sortida.

L'estiu del 2023, Pablo Torre va ser cedit al Girona. Aquesta cessió tenia un doble propòsit: brindar-li l'oportunitat d'acumular minuts i experiència en un entorn competitiu, i també permetre adaptar-se millor al ritme de la Lliga.

Tot i això, malgrat que Míchel li ha donat més oportunitats que Xavi, el seu rendiment no ha estat consistent. Ha demostrat que té talent, però encara és verd. I, precisament per això, Deco i Bojan no volen perdre'l del tot.

Pablo Torre se'n va, però no del tot

La intenció del club amb Pablo Torre és explorar la possibilitat d'una nova cessió o fins i tot una venda, però sempre amb una clàusula de recompra al cap. Aquesta estratègia reflecteix la confiança del Barça en el potencial i el desig de no desprendre's completament d'un jugador que consideren que encara pot ser important en el futur.

D'aquesta manera, queda clar que el FC Barcelona veu Pablo Torre com una inversió a llarg termini. La clàusula de recompra permet al club assegurar que, en cas que es desenvolupi plenament i assoleixi el potencial màxim, pugui tornar sense problemes.

És clar que per a Pablo Torre el proper any serà crucial. Sortirà del Barça a la recerca de minuts i no vol que es repeteixi això del Girona. Necessita un entorn on ser protagonista, créixer i poder guanyar la confiança necessària per tornar al Camp Nou per competir amb Pedri, Gavi o De Jong.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: