Ilia Topuria

FUTBOL

Ilia Topuria, l'amic de Ferran Torres que vol fer negocis amb el Reial Madrid

El nou campió mundial del pes ploma de la UFC té visió empresarial i ja té acords amb Gerard Piqué

El lluitador hispanogeorgià Ilia Topuria s'ha proclamat campió mundial de pes ploma de la UFC després de tombar (15-0) Alexander Volkanovski. Topuria ha noquejat l'australià en un dels combats més seguits dels darrers temps. Les expectatives estaven molt altes, i el lluitador no ha defraudat i s'ha endut el cinturó del guanyador.

Més enllà de lluitar a l'octàgon i mantenir-se invicte fins ara (15-0), Ilia Topuria té ment empresarial i ja ha dut a terme diferents negocis. Té la pròpia marca de roba i té accions d'Oblack Caps, una empresa de gorres. El lluitador també té patrocinadors com Venum, Prozis, Black Hat, Sony Pictures, Webpositer i Future Alkaline Water.

Topuria també ha impulsat Keio Mobile, una companyia de telecomunicació inspirada en l'esport, i ha signat un acord amb la Kings League. El patrocini estarà a la part del darrere de les samarretes de tots els equips participants.

Ilia Topuria i la UFC al Santiago Bernabéu

L'interès per la UFC a Espanya ha crescut de manera exponencial. El creixement d'Ilia Topuria, la seva personalitat, les entrevistes que concedeix i la seva influència a altres persones com Ferran Torres han fet que la seva figura hagi augmentat a nivell mediàtic. S'ha convertit en un autèntic reclam, i la victòria contra Volkanovski ha estat celebrada per molta gent a les xarxes socials. A més, grans personalitats públiques van aparèixer mostrant el seu suport en un vídeo que el lluitador va compartir a les xarxes socials.

Topuria ha assegurat més d'una vegada que el seu desig és lluitar al Santiago Bernabéu. "Es pot fer un esdeveniment d'UFC al Santiago Bernabéu, és clar. Tindrà lloc el 2024. No sé quan, potser a finals d'any. I espero que se celebri a Madrid, al Bernabéu".

"L'estadi ja està preparat per acollir esdeveniments. Pots tancar el sostre i guardar la gespa. Està fet especialment per a esdeveniments i seria un dels esdeveniments amb més entrades venudes de la història. Això és el que m'han dit a la UFC, però estem considerant totes les opcions. Veurem. Però tindrem un esdeveniment UFC a Espanya, això és segur", va assenyalar Topuria.

Després de guanyar la baralla, Ilia Topuriaha ha tornat a ressaltar la idea de lluitar a l'estadi del Reial Madrid. "Poden lluitar al Bernabéu... sempre al Bernabéu. Després d'això, no hi ha res més", ha contestat.

Hi haurà baralles per albergar un futur combat d'Ilia Topuria a Espanya, però l'hispanogeorgià té clar on vol defensar el títol de campió del món de la UFC.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: