Frenkie de Jong mira cap a un costat mentre la càmera li apunta directament
FUTBOL

El Barça obliga Frenkie de Jong a respondre després del seu darrer fitxatge: Firma fins al 2028

El neerlandès no respon i els culers ja s'han curat en salut amb la incorporació que han anunciat recentment

Frenkie de Jong va ser un dels jugadors més importants la temporada passada i va mostrar un nivell espectacular. Malauradament, aquest any ha encadenat una lesió darrere l'altra i s'ha perdut gairebé la meitat de les trobades, cosa preocupant. A més, el Barça no aconsegueix que els seus agents responguin, i per això ha hagut de cobrir-se les espatlles.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i qualsevol ingrés que arribi és benvingut. Curiosament, Frenkie de Jong és un dels futbolistes de la plantilla culer que està més ben valorat. A més, diversos clubs mundialment coneguts han preguntat per ell, cosa que en facilita encara més la venda.

Frenkie de Jong no respon i el Barça es mou

Frenkie de Jong té molt de talent i es nota quan és al camp, ja que veu els espais millor que ningú. El seu mal moment físic ha fet que el Barça no pugui comptar amb ell moltes vegades. Tot i la seva absència, els culers fa un any que intenten que estengui la seva vinculació amb el club, però no hi ha manera.

Frenkie de Jong molt seriós amb els braços en gerra i la mirada perduda

Frenkie de Jong té contracte fins al 2026 i el seu salari és el més alt de la plantilla (segons es diu, passa els 30 milions d'euros per temporada). El migcampista no respon a les propostes del Barça, que presenten una rebaixa del sou. Si la cosa segueix així, els de la Ciutat Comtal podrien vendre'l aquest mateix estiu.

Cal tenir en compte que si no vol renovar, en 2 anys se n'anirà de franc, cosa que el Barça no pot consentir. Si no respon aviat, Deco agilitzarà la seva venda aquest mateix mercat, ja que el Bayern de Múnich oferia uns 70 quilos per ell. El Barça, per evitar ensurts, ha renovat una de les promeses que ja ha tingut minuts al primer equip.

El substitut de Frenkie de Jong

Frenkie de Jong juga de migcentre i de pivot defensiu, igual que Marc Casadó, recentment renovat fins al 2028. El jugador del planter és el capità del filial i és qüestió de temps que faci el salt al primer equip. El seu estil de joc s'assembla molt al del neerlandès i seria un substitut ideal.

Marc Casadó sent els colors com el que més i ha decidit quedar-se tot i tenint ofertes més cridaneres. Si Frenkie de Jong segueix sense comunicar-se amb el Barça, és probable que sigui la gran venda d'aquest estiu. Durant els propers mesos sabrem què passa amb el culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: