Deco i l'escut del Porto amb un fons groc
FUTBOL

El Barça ja negocia amb el Porto: Se'n va un any després del fitxatge sense debutar

Els catalans no han complert les promeses que van fer a la seva promesa i li hauran de donar sortida

El Barça no passa per un bon moment econòmic i totes les ofertes que hi arribin són benvingudes. Ara mateix, els culers necessiten ingressos per poder acollir-se a la regla 1/1 del Fair Play financer. A més, la manca d'espai a la plantilla amb la tornada dels cedits és un altre problema.

Si el Barça vol inscriure els fitxatges que arribin a l'estiu, primer ha de vendre. Hi ha diversos jugadors que s'han situat a la porta de sortida. El Porto ha vist una bona oportunitat al club català i podria aprofitar-la aquest mateix estiu.

El Porto, de pesca a Can Barça

El Porto es caracteritza per la bona mà amb els joves i la creació constant d'estrelles. Se sap que Deco té molt bona relació amb la directiva del club portuguès, que és una cosa que juga a favor del Barça. Ara, malauradament per al club català, es veu obligat a vendre i ja hi ha comprador a la vista.

Muntatge de Deco primer pla

El Porto ha mostrat interès a fitxar Mika Faye i es diu que ja ha iniciat converses amb el Barça. El club portuguès vol reforçar la seva defensa i veu el central com una addició valuosa. Tot i que el valor del senegalès és de 5 milions d'euros, els blaugranes només escoltaran ofertes que superin els 10-15 'quilos'.

Per al Barça, la venda de Mika Faye al Porto alliberaria espai a la plantilla i proporcionaria fons addicionals. Deco podria incloure a la venda una clàusula de recompra o un percentatge de futura venda. Això permetria als catalans mantenir algun control sobre el futur del jugador.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

Mika Faye va ser fitxat pel Barça des del NK Kustosija Zagreb amb grans expectatives. En principi, les altes esferes del club li van prometre que aviat debutaria, però no ha estat així. A més d'ell, els portuguesos també s'han fixat en Vitor Roque, però el brasiler, en principi, només marxaria cedit.

Mika Faye és del gust del Porto

El Porto és conegut per desenvolupar talents joves i fer-ne futbolistes valuosos. Mika Faye podria trobar a Portugal l'entorn perfecte per mostrar la seva capacitat. Unir-se al club del país veí li donaria l'oportunitat de jugar competitivament i continuar el seu desenvolupament.

També ajudaria Mika Faye a alleujar la pressió per la falta de minuts al Barça, que és una cosa que no està agradant al defensor. La lliga portuguesa és una bona plataforma perquè joves jugadors demostrin la seva habilitat. El de l'equip de la Ciutat Comtal es podria beneficiar enormement d'aquesta experiència, tal com va fer, per exemple, Joao Félix.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: