Mikel Merino apuntant amb el dit cap endavant amb un escut del FC Barcelona
FUTBOL

Mikel Merino frena el seu fitxatge pel Barça per culpa d'una oferta millor

El jugador de la Reial Societat ha rebut diverses propostes de clubs grans europeus

La directiva del Barça està enfrontant un dels seus reptes més importants en els últims temps: reforçar la línia medul·lar de la plantilla. Amb la incorporació de Hansi Flick, tant l'alemany com la directiva coincideixen que és crucial apuntalar el centre del camp per competir al nivell més alt. Durant mesos, el Barça ha estat avaluant meticulosament diversos candidats que puguin aportar qualitat i equilibri la plantilla.

Entre els noms més destacats hi ha Mikel Merino, un jugador que ha captat l'atenció del club gràcies al seu exercici constant i la seva capacitat per influir en el joc. El navarrès, actualment a la Reial Societat, ha demostrat ser molt versàtil, cosa que ha ressonat bé amb Deco, que hi veu una incorporació ideal per al projecte culer. Tot i això, l'interès del Barça no és exclusiu, ja que diversos clubs d'elit també han posat els ulls sobre el jugador.

L'Arsenal s'interessa a Mikel Merino

Un dels principals competidors del Barça a la cursa per Mikel Merino és l'Arsenal. Sota la direcció de Mikel Arteta, el club londinenc ha mostrat un interès creixent a reforçar la seva pròpia plantilla amb jugadors de la talla del navarrès. La premsa anglesa ha informat que l'Arsenal és molt a prop d'arribar a un acord amb Mikel Merino després d'una oferta difícil de rebutjar.

Foto Mikel Merino primer pla

Tot i que el Barça pot oferir l'oportunitat de jugar en un dels clubs més prestigiosos del món i ser part d'un projecte ambiciós sota la batuta de Hansi Flick , l'Arsenal està preparat per presentar una oferta financera molt atractiva. El desig de Mikel Arteta de comptar amb Mikel Merino és clau per tancar el fitxatge.

Mikel Merino genera interès en diversos clubs europeus

Mikel Merino , per la seva banda, es troba en una posició envejable. L'atenció de dos grans clubs com el Barça i l'Arsenal no només en destaca la qualitat com a jugador, sinó que també li permet negociar des d'una posició de força. Segons fonts properes, el jugador està considerant totes les opcions, avaluant no només els aspectes econòmics, sinó també el projecte esportiu i el seu possible rol a cada equip.

L'Arsenal, a més d'arribar a les pretensions econòmiques del jugador, sembla que està a prop de les demandes que demana la Reial Societat per Mikel Merino. El contracte del jugador finalitza el 2025, per tant, si no el volen deixar sortir de franc, haurien de traspassar-lo durant el període de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: