Dos jugadors de futbol, un somrient en primer pla i un altre amb expressió seriosa en segon pla, tots dos amb uniformes esportius.
FUTBOL

El Barça insisteix en un fitxatge millor que Marc Guiu i ofereix Oriol Romeu

Els dos conjunts catalans podrien fer un intercanvi que seria beneficiós per a les dues parts igual

Marc Guiu és un jove de molt talent i ho ha demostrat en els pocs minuts que ha tingut al Barça aquesta temporada passada. Així i tot, Xavi Hernández no el va aprofitar tant com s'esperava i sembla que el '9' no està content amb això. Ara, sortirà cap al Chelsea a la recerca de nous reptes.

Alhora, Oriol Romeu va arribar al Barça aquesta mateixa temporada, però no ho ha tingut fàcil. Ha passat una mala època i no ha rendit com ho hauria d'haver fet. Ara, el Barça l'ofereix per tancar el fitxatge d'un dels davanters amb millor projecció d'Espanya.

El Barça no vol Oriol Romeu

Oriol Romeu va arribar al Barça amb la intenció de suplir la baixa de Sergio Busquets, que va deixar un buit molt gran. Va fer una gran temporada al Girona FC, fet que el va portar a rebre la trucada del màxim equip català. Ara, el Barça el vol vendre i Míchel, entrenador de l'equip esmentat amb anterioritat, el vol de nou a les seves files.

Oriol Romeu fent una passada durant un partit del FC Barcelona davant el Cadis

Si es ven Oriol Romeu a la seva antiga entitat, el Barça podria intentar que un d'aquells que ha tingut en qualitat de cedit aquest any se sumi a les seves files definitivament. El jugador en qüestió és Pau Víctor, el jove ariet que ha jugat amb el filial. Els seus números són molt bons i, en gran part, ha estat qui ha portat el Barça Atlètic fins a disputar els play-offs.

Aquesta temporada al Barça, Pau Víctor ha demostrat rendir millor que Marc Guiu, anotant 20 gols i donant 6 assistències en 39 partits. El Barça tenia una clàusula al contracte de cessió que donava l'opció de compra per 3 milions d'euros. No se sap per què, però els catalans no la van aprofitar i ara han de negociar per ell, ja que caducava l'1 d'abril.

Pau Víctor, al punt de mira del Barça

Pau Víctor és el candidat ideal per suplir Robert Lewandowski, que ja encara els seus últims anys a l'elit. Tot apunta que el Barça intentarà intercanviar-lo per Oriol Romeu, que només té mig milió més de valor de mercat. Si el Girona FC ho accepta, els culers estan disposats a apostar-hi novament.

Marc Guiu se n'anirà al Chelsea, de manera que Pau Víctor tindria possibilitats de tenir minuts amb el primer equip en algun moment. A més, continuaria marcant les diferències i millorant amb el filial. És molt probable que vegem moviments durant el mercat de fitxatges que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: