El lateral del Barça Héctor Fort, en una imatge en què apareix en primer pla amb un fons amb els colors del club blaugrana.

FUTBOL

El Barça debat i cabreja encara més Héctor Fort amb l'última fotografia a les xarxes

El Barça segueix avivant debats i Héctor Fort és un dels futbolistes que més perjudicat s'està veient actualment

El Barça de la temporada que ve ja comença a funcionar i, malgrat que aquesta campanya encara no s'ha acabat, el club ja es mou per agitar el vesper. En aquest sentit, a Can Barça reconeixen que caldrà fer diferents canvis estructurals perquè el primer equip torni a dalt de tot de l'elit espanyola i europea. Una de les claus serà mantenir el bloc de joves actual i anar al mercat de fitxatges d'estiu per poder incrementar el nivell competitiu de posicions una mica debilitades i minvades.

El Barça té molts objectius al cap, però un dels principals passarà per reconstruir un bloc defensiu que ha quedat molt castigat per la manca de solidaritat i solidesa mostrada. Xavi Hernández entén que és el principal responsable i, per tant, vol implementar un conjunt de canvis que donin un plus de tranquil·litat i de competitivitat a l'equip culer. Alguns d'aquests canvis seran previsibles, però altres poden acabar sent sorpresa i afectant, de ple, futbolistes de la casa com Héctor Fort.

En aquest sentit, l'entrenador de Terrassa vol ser tan radical com sigui possible i està disposat a no passar per alt ni un error de cara al proper curs oficial. I tot perquè, després d'acceptar continuar al càrrec, Xavi Hernández sap que està davant la seva última gran oportunitat al Barça, el club de tota la vida. Així doncs, el nivell d'exigència serà màxim i l'egarenc només es recolzarà en aquells futbolistes que veritablement siguin resolutius, cosa que deixa a la corda fluixa Héctor Fort.

Héctor Fort es cansa d'esperar i el Barça genera més que mai un debat interminable

El Barça està necessitat d'il·lusió però, sobretot, d'aires nous que aportin competitivitat al conjunt que dirigeix l'egarenc Xavi Hernández i que lidera Joan Laporta. En aquest sentit, el tram final de temporada està servint perquè el Barça, ja de manera més assossegada, pugui prendre decisions en relació amb el futur més immediat de l'entitat.

El Barça, club que presideix Joan Laporta, compta amb diversos prospectes de futur, però també sap que Xavi Hernández ha pres una decisió que generarà molta controvèrsia al famós entorn. I és que el tècnic segueix sense apostar per un Héctor Fort que, per sorpresa de gairebé tot el club, fa un mes que no juga amb el primer equip culer. El curiós del cas és que, a diferència d'altres joves com Marc Guiu, Fort no ha baixat a reforçar el Barça Atlètic, de manera que fa molt temps que no juga.

A Can Barça estan nerviosos per la situació actual d'Héctor Fort, que segueix sense sentir que pot tenir protagonisme a l'equip sota la tutela de Xavi. Héctor Fort, que ja ha deixat detalls de molt nivell a camps com San Mamés, esperava tenir alguna oportunitat més, també tenint en compte el nivell actual de Joao Cancelo. La veritat és que Héctor Fort ha quedat en segon pla i, ara, per si no n'hi hagués prou, encara s'ha molestat més per una fotografia que ha publicat el Barça.

El Barça debat i cabreja encara més Héctor Fort amb l'última fotografia a les xarxes

Héctor Fort (17 anys, Barcelona), encara en edat juvenil, és un dels noms de la temporada en clau Barça. El polivalent lateral del Barça ha arribat per quedar-s'hi i, malgrat la seva edat, ja ha deixat partits per al record. Va asseure càtedra a Barbastre, es va consagrar a San Mamés contra l'Athletic Club i va repetir contra el Deportivo Alabès entrant per Joao Cancelo.

Ara bé, Héctor Fort fa més d'un mes que no disputa ni un minut i el Barça encara ha avivat més el debat publicant una fotografia en xarxes. Fort segueix sense renovar el seu contracte amb el Barça, encara que al club culer tenen paciència, ja que la seva vinculació acaba el juny del 2025. El que sí que és cert és que Fort s'està cansant d'esperar i, ara, encara es podria haver molestat més en veure que el Barça ja presumeix d'Alejandro Balde.

El president Joan Laporta somia estendre el seu contracte professional, que finalitza el juny del 2025. El problema és que, per ara, no serà possible ja que Fort encara és menor d'edat i no podrà signar la seva nova vinculació fins que no compleixi la majoria de edat. Així mateix, si la situació d'Héctor Fort no millora, el futbolista de la ciutat comtal no descarta emprendre una nova aventura una mica lluny del club de la seva vida.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: