Xavi Hernández mira al capdavant amb la cara seriosa amb Pau Cubarsí al fons
FUTBOL

La baixada de Pau Cubarsí obliga Xavi Hernández a apostar per un fitxatge que no vol

Cubarsí no està destacant tant com al principi i Xavi es podria veure obligat a donar noves oportunitats

Pau Cubarsí és la revelació més gran d'aquest any amb molta diferència. El defensor va aparèixer fa uns mesos gràcies a Xavi Hernández, que va apostar per ell sense tenir en compte la seva edat. El central ha esdevingut la peça clau del projecte i el Barça ja està fent tot el possible per blindar-lo.

Pau Cubarsí només té 17 anys, però mostra una maduresa fora del comú als terrenys de joc. En les primeres aparicions va meravellar tothom, però, malauradament, ara el seu nivell ha baixat una mica i ha comès algun error que li podria costar el lloc de manera momentània. De fet, la seva frenada podria fer que Xavi Hernández doni l'oportunitat a un talent pel qual no acaba d'apostar.

Pau Cubarsí ho posa fàcil a Xavi Hernández

Pau Cubarsí ha sorprès des del primer moment i la seva sortida de pilota és una de les millors de LaLiga. Malgrat ser central, té moltes facilitats a l'hora de treure la pilota i fer passades llargues. A més, que sigui tan jove aporta molt al Barça, ja que tenen central per a moltes temporades.

Últimament, Xavi Hernández ha apostat per Pau Cubarsí i Ronald Araújo al centre de la defensa. Cap dels dos defensors està en el seu millor moment i s'ha notat en els darrers partits. Això podria fer que Mika Faye debuti aviat, ja que ha fet mèrits més que suficients.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

Mika Faye és el central per excel·lència al filial i fa temps que està destacant amb el Barça Atlètic. Ha estat convocat diverses vegades per Xavi Hernández, però encara no ha tingut el seu moment. Cal suposar que aviat jugarà amb el primer equip, però si no ho fa, el Barça pot estar en problemes.

Mika Faye no esperarà gaire més al Barça

Fa temps que Mika Faye té el nivell necessari per al primer equip del Barça. El central té contracte fins a 2027, però si no el pugen aviat, podria buscar la sortida. El Lens ja oferia 10 milions d'euros el mes de gener passat, però el Barça no li va permetre marxar sota la promesa que tindria minuts amb Xavi Hernández.

Tot i això, Mika Faye encara no ha debutat i podria afartar-se. Sap que l'any que ve podria ser titular a gairebé qualsevol equip d'Europa, i si Xavi Hernández no li fa ni cas, demanarà sortir-ne. Ara, amb la temporada ja resolta, sembla un bon moment perquè Faye debuti, però Xavi es resisteix.

Pau Cubarsí va debutar quan menys ho esperàvem i podria passar el mateix amb Mika Faye. Ja ha estat convocat moltes vegades, però últimament no, ja que el filial s'està jugant l'ascens. Aquests últims partits de lliga serien ideals per fer que el jove debuti, ja que el club ja no es juga gaire.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: