Muntatge d´Alejandro Balde amb un fons d´una galàxia
FUTBOL

Alejandro Balde es posa a to amb el 'fitxatge obligat' del Barça: No hi ha ofertes

El lateral encara la darrera fase de la seva recuperació i ho fa amb un dels seus companys que més dubtes ha generat

La temporada passada Alejandro Balde va ser un dels jugadors més importants del Barça. Es va establir al lateral esquerre i va demostrar que n'hi ha pocs que rendeixin millor que ell. Malauradament aquesta temporada no li ha anat tan bé com l'anterior i ha acabat quedant en segon pla.

Alejandro Balde va començar la temporada sense rendir de la manera com estàvem acostumats. Quan semblava que començava a millorar i tornar a la seva millor versió, va patir una desinserció al tendó del bíceps femoral de la cama dreta i el van haver d'intervenir. Ara, el defensor s'està recuperant amb un crac del Barça pel qual ningú ha preguntat últimament.

Alejandro Balde entrena acompanyat

Aquests darrers mesos, Alejandro Balde i el Barça han estat publicant fotografies i vídeos de la recuperació. S'ha estat veient l'evolució del defensor i se'l veu molt millor que al principi. Això ha il·lusionat molts culers, però el que més ha alegrat a la gent ha estat veure amb qui està entrenant.

Alejandro Balde tirat a terra amb mostres de dolor sent ajudat pels metges del FC Barcelona

Fa uns dies, Alejandro Balde va compartir unes fotografies en què sortia entrenant amb un dels seus companys. El que l'acompanyava a la sessió era Ansu Fati, que ja està de tornada després del seu pas per la Premier League. L'extrem no ha destacat al Brighton i no s'han interessat en la seva compra.

En principi, el Barça no comptava amb Ansu Fati de cara a la temporada que entra, però Hansi Flick ho ha pausat tot. L'alemany el vol a la pretemporada i comprovarà amb els seus propis ulls si l'atacant és del seu gust o no. Aquesta és, molt probablement, l'última oportunitat del culer, ja que se n'anirà tant sí com no si el nou entrenador no compta amb ell.

L'última oportunitat d'Ansu Fati, l'amic d'Alejandro Balde

Ni el Barça ni Hansi Flick volen donar sortida a Alejandro Balde i estan esperant que torni als terrenys de joc amb els braços oberts. Pel que fa a Ansu Fati, l'entitat sí que se'n volia desprendre, però l'entrenador ha demanat que esperin. Així i tot, els de la Ciutat Comtal volien vendre'l, segons es diu, definitivament; no acceptarien una altra cessió.

Ara que Hansi Flick l'ha reclamat, només es plantejaria la venda abans de la pretemporada si arribés una oferta estratosfèrica, que és una cosa poc probable ara mateix. De moment, Ansu Fati es queda i Alejandro Balde continua recuperant-se satisfactòriament. Haurem de seguir molt de prop Alejandro Balde i Ansu Fati per no perdre'ns cap novetat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: