Fotomuntatge de Pilar Eyre amb una emoticona sorpresa i un tuit seu
FAMÍLIA REIAL

Sorpresa majúscula: Pilar Eyre confessa quin és el seu nom verdader

Pilar Eyre ha deixat tots els seus seguidors i seguidores amb la boca oberta després de confessar el seu veritable nom

Pilar Eyre és una destacada periodista i escriptora catalana. La de Barcelona s'ha consolidat com una figura prominent al món de la comunicació i la literatura. Eyre ha deixat una marca indeleble amb el seu estil únic i les investigacions sobre la reialesa i l'alta societat.

Nascuda a Barcelona el 1951, Pilar Eyre es va graduar en Filosofia i Lletres i aviat es va endinsar en el periodisme. On ha destacat per la seva capacitat per desentranyar els secrets de la monarquia i els personatges públics més influents d'Espanya.

Fotomuntatge de Pilar Eyre amb un palau de fons

Pilar Eyre confessa quin és el seu veritable nom

Com tothom sap, Pilar Eyre és molt activa a través de les xarxes socials. D'aquesta manera, la periodista sempre fa partícips els seus seguidors sobre detalls de la seva vida. Tant és així que, en una ocasió, va confessar que els seus seguidors són la seva segona família.

Doncs bé, ara la periodista ha revelat a través del seu compte de X, abans Twitter, el seu veritable nom. Una informació que ha deixat tots els seus seguidors bocabadats, ja que ningú ho esperava. El nom real de la de Barcelona és: Pilar Andrea Eyre.

El salt a la fama de Pilar Eyre

El veritable salt a la fama d'Eyre es va produir amb la publicació del llibre La soledad de la Reina el 2012. Un detallat retrat de la Reina Sofia que va generar gran controvèrsia i li va valer un lloc entre les autores més venudes del país.

A partir de llavors, ha seguit publicant reeixides obres com Mi color favorito es verte, que li va valer el premi Planeta com a finalista el 2014. A més, també ha publicat altres biografies sobre figures reals com María La Brava i Yo, el Rey.

Primer pla de Pilar Eyre somrient

Pilar Eyre ha mantingut una forta presència a la televisió, participant en programes d'actualitat. El seu profund coneixement de la història i els costums de la reialesa li han permès convertir-se en una veu respectada a l'anàlisi de temes monàrquics.

Recentment, Pilar Eyre ha continuat sent rellevant amb la publicació del seu darrer llibre, Cuando éramos ayer, el 2023. En aquesta obra, l'autora reflexiona sobre la seva vida i els canvis socials i polítics que ha presenciat al llarg dels anys.

➡️ Família reial

Més notícies: