Muntatge amb el palau de la Zarzuela al fons, Irene Urdangarin amb els cabells mig recollits i Letizia amb unes arracades de perles
FAMÍLIA REIAL

El problema que Irene Urdangarin té a La Zarzuela amb Letícia molesta Joan Carles I

Irene Urdangarin ha pogut sentir el rebuig a La Zarzuela per part de Letícia i que molesta fins i tot Joan Carles I

Irene Urdangarin ha tornat a topar de ple amb el rebuig de Letícia a La Zarzuela. I és que la reina ja hauria deixat molt clar que cap dels Urdangarin és benvingut a casa seva.

Cosa que ja hauria començat a molestar fins i tot Joan Carles I, que sent especial predilecció pels fills de la infanta Cristina.

Cal destacar que Irene Urdangarin es troba ara mateix en una etapa una mica complicada en què busca trobar-se a si mateixa. Motiu pel qual se'n va anar a fer un voluntariat a Cambodja en l'any sabàtic que s'havia pres.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena

Malgrat que la infanta Cristina ha exigit a la seva filla que se centri i rendeixi en els estudis, la jove no sembla estar-hi disposada. Encara més, es va plantejar fins i tot seguir els passos de la seva cosina Victòria Federica i dedicar-se a les xarxes socials.

Cosa que la seva mare no aprova, ja que no li fa gens de gràcia que Irene es vegi sotmesa a una exposició mediàtica com aquesta.

La mateixa Letícia hauria marcat la distància amb aquesta part de la família, la qual considera que es pot convertir en una mala influència per a la princesa Leonor i la infanta Sofia.

Justament per això, no li agrada que les nenes es relacionin amb els Urdangarin, i encara menys amb Victòria Federica o Froilà.

Reina Sofia fent-li un petó al front a Irene Urdangarín quan era petita

Letícia tanca les portes a Irene Urdangarin a La Zarzuela

Això ha afectat en gran manera la relació que Leonor i Sofia mantenen amb els seus cosins. Tot i que quan eren més petites l'hereva semblava estar molt unida a Irene Urdangarin, el temps s'ha encarregat de separar-les.

Letícia ha preferit sempre que les filles se centrin en la seva formació i en el futur que els espera al capdavant de la família reial.

Foto d'arxiu de la família real al complet

Mentre que, d'una altra banda, i enmig dels conflictes que han tingut, ni Irene Urdangarin ni la resta dels seus germans serien benvinguts a La Zarzuela.

Encara més, sembla que Letícia ni tan sols s'hauria ofert a visitar-los malgrat que sap que han estat vivint a Madrid.

Tot al contrari a Felip VI, que sí que s'ha mostrat més proper als seus nebots. I més quan Joan Carles I i la reina Sofia han fet tot el possible per unir-los.

En tot cas, l'emèrita sempre s'ha esforçat per ajudar tots els seus nets i fer-los sentir benvinguts quan han vingut a Madrid.

➡️ Família reial

Més notícies: