Muntatge de fotos de primer pla de Carles III seriós, Meghan Markle somrient i el príncep Harry seriós

FAMÍLIA REIAL

Carles III llança un ultimàtum al príncep Enric que afectarà també Meghan Markle

Enric d'Anglaterra és conscient de la raó per la qual el seu pare, el rei Carles III, li ha fet aquest advertiment

Enric d'Anglaterra no veu el seu pare des del febrer passat, poc després de conèixer-se que Carles III pateix càncer. Ara, un mes després que el duc de Sussex viatgés fins a Londres, ha sortit a la llum la petició que el rei anglès va fer al seu fill. Un advertiment en què Meghan Markle també estaria involucrada.

Tom Quinn, expert en la casa reial britànica, ha explicat al diari anglès The Mirror el que Carles III li ha dit al seu fill. “Ha demanat directament a Enric que no escrigui ni digui públicament res més sobre la família o el seu germà que pugui causar problemes”. Una revelació que posa de manifest el desig del monarca que el seu fill i Meghan Markle deixin de referir-se a la família reial públicament.

Captura de Meghan Markle somrient asseguda amb un vestit negre i els cabells recollits

Aquestes paraules suposen una advertència clara també per a Meghan Markle, que no podrà tornar a parlar del sogre. La duquessa de Sussex ha gravat una sèrie i ha concedit entrevistes en què ha explicat allò que ha viscut amb la família política. Uns fets que, després de la petició del monarca, no s'haurien de tornar a repetir.

Aquest periodista, a més, destacava que darrere de les paraules de Carles III hi ha alguna cosa més. “Tothom sap que quan un rei et demana que facis alguna cosa hi haurà conseqüències si no obeeixes”, puntualitzava Quinn.

Meghan Markle ha de prendre nota de les advertències de Carles III

Durant tot el temps que Enric d'Anglaterra porta allunyat de la família, el fill de Diana de Gal·les s'ha queixat del tracte rebut. Segons l'expert en la casa reial, el seu únic objectiu ha estat “obtenir una disculpa i veure el seu pare i el seu germà fer les paus”, matisava el periodista. Una afirmació que revela quina seria la veritable intenció d'Enric respecte als seus familiars.

Tot i això, la postura del rei contrasta i molt amb la del seu fill menor. Enric no considera que queixar-se en privat tingui cap efecte, cosa que xoca amb la manera de pensar del seu pare.

“Queixar-se públicament només empitjora les coses”, analitza l'expert. El germà de Guillem d'Anglaterra està veient que la seva actitud el condueix a tallar cada cop més vincles amb el seu passat.

Muntatge amb Carles III amb una imatge del príncep Harry

Cal tenir en compte, a més, que la petició de Carles III arriba en un moment en què la monarquia britànica té uns altres assumptes per resoldre. Els problemes de salut del rei i de la seva nora Kate Middleton ocupen el primer lloc a la llista de preocupacions.

El monarca, fart de polèmiques en tot allò relacionat amb el seu fill, no vol que aquest escrigui ni digui públicament res sobre la família que pugui causar problemes. Una petició que serviria no només per protegir l'estabilitat de la casa reial britànica, sinó també per no causar més mal als Windsor.

Enric d'Anglaterra ha pres nota de l'advertiment del pare

Queda per saber com s'haurà pres el príncep Enric els advertiments del seu pare. De moment no només no ha obtingut les disculpes que ell espera, sinó més aviat tot al contrari.

El dissabte tindrem oportunitat de tornar a veure Carles III en un acte públic on novament el seu fill no serà present. Ni ell ni la seva dona Meghan Markle ni els petits Archie i Lilibet.

Foto del Dia D on apareixen el príncep Guillem, el rei Carles III i la reina Camil·la de costat, mirant al capdavant

El rei anglès compta amb el permís del seu equip mèdic per assistir a la celebració del Trooping the Colour d'aquest any. Una històrica desfilada, que seguiran centenars de milers de persones de tot el món i de la qual potser Enric serà testimoni a la distància.

➡️ Família reial

Més notícies: