Muntatge amb un primer pla del príncep Guillem seriós i Kate Middleton seriosa amb un tocat blanc
FAMÍLIA REIAL

El príncep Guillem: una decisió amb Kate Middleton després de parlar amb els metges

El príncep Guillem ha fet un pas molt important amb Kate Middleton que omple d'esperança la ciutadania britànica

Kate Middleton va celebrar fa uns dies els “bons progressos” que estava experimentant a la seva malaltia. Des de principis d'any, la dona del príncep Guillem es troba en tractament per vèncer el càncer que se li va detectar. Com a conseqüència, va deixar els seus compromisos institucionals i només s'ha deixat veure en comptades ocasions.

No obstant això, aquesta situació està propera a canviar, per a alegria de tots els ciutadans britànics. El príncep Guillem ha parlat amb els metges de Kate i ha pres la decisió que la princesa torni a la vida pública. El motiu del seu retorn, rau en la millora que ha experimentat que li permet reprendre la seva agenda oficial, encara que de manera escalonada.

Muntatge del príncep Guillem somrient en vestit al carrer i al costat una foto de Kate Middleton vestida formal al carrer amb la boca oberta

Aquesta és la determinació del príncep Guillem després de parlar amb els metges de Kate Middleton

Han passat set mesos des que les vides del príncep Guillem i de Kate Middleton van fer un tomb inesperat. El Palau de Kensington es va veure immers en una sèrie de mals auguris després de la malaltia de Carles III i la princesa de Gal·les. Tots dos van ser diagnosticats amb càncer i apartats de la vida pública per centrar-se en els seus tractaments respectius.

Durant aquest temps, els rumors sobre l'evolució de Kate han estat constants i recurrents, sobretot després de la seva aparició al Trooping the Colour. Tot i això, el príncep Guillem ha parlat amb els metges de Middleton i ha pres la determinació que aquesta torni a la vida pública. La princesa de Gal·les ha experimentat una notable millora i estaria a punt per reprendre la seva agenda oficial, això sí, de manera progressiva.

Plànol curt de Kate Middleton amb cara seriosa a l'interior d'un cotxe el dia de la reaparició després d'anunciar que pateix càncer

El poble de la Gran Bretanya està entusiasmat després de conèixer-se l'última hora sobre la dona del príncep Guillem. El mes de juny passat, Kate va reaparèixer a la desfilada militar Trooping Colour i això va suposar un raig d'esperança. Tot i que se la va veure visiblement més prima i sense aquella alegria que la caracteritza, va ser el primer pas cap a la normalitat.

Ara, tots els ulls estan posats al torneig de tenis més prestigiós d'Anglaterra, Wimbledon, que ja està en marxa. Kate és una habitual a les grades i s'espera que aquest any hi torni. Els mitjans britànics apunten que aquest seria l'escenari escollit per la Casa Reial britànica per a una altra nova aparició de Kate.

El príncep Guillem confirma la millora de Kate Middleton

El Palau de Kensington no ha confirmat ni desmentit l'assistència de Kate a la nova edició del torneig de tenis. L'hermetisme sobre la seva evolució continua sent absolut i les notícies arriben amb comptagotes.

Tot i això, va ser la mateixa Middleton qui va confirmar els “bons progressos” que estava experimentant. L'esposa del príncep Guillem va ser operada al gener i, des de llavors, s'està sotmetent a una quimioteràpia preventiva.

Kate Middleton rient amb un vestit groc i un plat de plata a les mans

En la darrera aparició va llançar un missatge d'esperança i va compartir el desig d'unir-se “a alguns compromisos públics durant l'estiu”. Aquestes declaracions van fer que s'apuntés al torneig de Wimbledon com la pròxima data del retorn de la princesa de Gal·les.

El príncep Guillem comparteix aquesta decisió i, encara que no està confirmat, es podria veure a Kate a la gran final. La princesa és l'encarregada de cada any entregar els trofeus als guanyadors i tots esperen que aquest any compleixi amb la tradició.

El príncep Guillem seriós amb vestit i corbata blau i vermella amb Kate Middleton vestida de blanc amb un tocat

Des de l'organització no descarten res i afirmen que “la salut i la recuperació són la prioritat”. Debbie Jevans, presidenta de l'All England Club, afirma que es mantenen “flexibles”, davant de qualsevol canvi d'última hora respecte a la decisió de Kate.

El simple fet que es mantingui la possibilitat de la seva presència ja és una mostra que la dona del príncep Guillem evoluciona satisfactòriament. Altres vegades estava descartat per complet la seva aparició, com en els esdeveniments celebrats per Setmana Santa.

Tot i això, els metges de Kate han aconseguit tranquil·litzar Guillem, que està preparat per tornar a comptar amb la seva dona en els actes públics.

➡️ Família reial

Més notícies: