Muntatge amb una imatge de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós al costat d'unes imatges del Rei Felip VI i la Reina Letizia
FAMÍLIA REIAL

L'opinió ferma de Sonsoles Ónega sobre el matrimoni dels reis Felip i Letícia

Sonsoles Ónega s'ha sincerat sobre què opina dels reis i el paper que tenen a la monarquia espanyola

Sonsoles Ónega està travessant un dels seus millors moments professionals. La periodista ho va apostar tot per Atresmedia, i ha estat una decisió molt encertada. El passat 27 de juny es van celebrar els Premis Merca2 2024 i la presentadora es va mostrar molt feliç pel seu èxit.

Davant els mitjans va repassar aquest any a Antena 3 i el seu esforç per fer destacar el programa entre les ofertes vespertines. També va opinar sobre el matrimoni entre Letícia i Felip, que van celebrar el seu 10è aniversari com a caps de l'Estat. L'opinió de Sonsoles sobre el matrimoni reial és d'orgull pur pel seu paper dins de la monarquia espanyola.

Captura de Sonsoles Ónega a la promo de L'hem de parlar d'Antena 3

Sonsoles Ónega opina sobre el matrimoni entre Felip i Letícia

Sonsoles Ónega és una de les periodistes més destacades del nostre país. Després de trencar la seva relació amb Mediaset, va optar per fer el salt a Antena 3 i va causar un gran enrenou. Tot i que no ha estat fàcil fer destacar el programa, Sonsoles està feliç per l'èxit aconseguit.

En la seva última aparició als Premis Merca2 2024, Ónega es va mostrar entusiasmada per la bona acollida de Y ahora Sonsoles. També va opinar sobre el matrimoni de Felip i Letícia, mostrant-se orgullosa pel seu paper com a reis. “Tenim molts motius per estar orgullosos”, va opinar, confessant la seva emoció després de complir-se 10 anys de la proclamació de Felip.

I no n'hi ha per a menys. Entre Sonsoles i Letícia hi ha una relació que va més enllà del paper com a periodista de la madrilenya i de reina de Letícia. Cap de les dues ha amagat que són amigues, encara que Ónega procura tenir molt de compte a l'hora de parlar sobre la dona de Felip.

Imatge de la trobada entre Sonsoles Ónega, Letizia i Felip VI als Premis Cervantes

Això no li ha impedit enorgullir-se per com la reina ha sabut fer front al seu paper com a consort i mare de la futura hereva. "Vaig assistir amb emoció als 10 anys d'aquesta prefectura de l'estat, de la qual en tenim molts motius per estar orgullosos", va confessar.

A més, no ha amagat la predilecció que sent per Leonor, destinada a ser la futura hereva al tron. "La garantia de la continuïtat d'aquesta monarquia constitucional i parlamentària és la princesa d'Astúries… i a tots ens cau la bava", va assenyalar.

Sonsoles Ónega està orgullosa de Letícia

Sonsoles i Letícia van coincidir a la dècada dels noranta quan totes dues treballaven a la CNN+. A poc a poc hi va néixer una amistat que encara perdura en el temps malgrat haver pres camins molt diferents.

Ara Letícia s'ha convertit en consort, però això no ha suposat un impediment perquè totes dues continuïn sent amigues. De fet, després de saber-se el seu idil·li amb Felip, es va saber que Sonsoles era de les poques que ja tenia coneixement d'aquesta relació. Fins i tot la periodista va ser testimoni en la boda reial.

Fotomuntatge de la reina Letizia visitant Sonsoles Ónega en una signatura de llibres

“No és complicat ser amiga de la reina, perquè la nostra relació no ha canviat gens des que la vaig conèixer”, va confessar la presentadora. N'és una prova la sorpresa que Letícia va donar a la seva amiga després de fer cua perquè li signés el seu últim llibre. “Va ser la bomba”, va explicar després de fondre's en una afectuosa abraçada amb la dona de Felip.

Per tot això i, especialment per aquesta amistat que encara les uneix, l'opinió de Sonsoles sobre el matrimoni reial no pot ser millor. Està orgullosa de com han portat aquests 10 anys de regnat i no troba cap entrebanc al seu paper com a reis.

Tanmateix, no només té bones paraules cap a Letícia, Ónega també ha destacat el paper de Felip i com ha gestionat les polèmiques familiars. “Cal reivindicar la figura del rei Felip, avui dia, el més avantguardista és ser monàrquic, monàrquic del rei”, va comentar a ¡Hola!.

➡️ Família reial

Més notícies: