Muntatge amb la imatge de la trobada entre Letizia i Sonsoles Ónega i la mirada de Felip VI
GENT

La significativa mirada del rei Felip a Sonsoles Ónega mentre parla amb Letícia

El rei Felip ha estat testimoni de la trobada més especial entre Letícia i Sonsoles Ónega als Premis Cervantes


La reina Letícia i Sonsoles Ónega han protagonitzat un retrobament molt especial a l'esmorzar dels Premis Cervantes. I és que totes dues són grans amigues des de fa molt de temps, i avui s'ha notat més que mai la gran complicitat que comparteixen.

A més, a la imatge que han protagonitzat amb el rei Felip deixava molt clar l'afecte que ell també té a la presentadora. De fet, la mirada carregada d'intencions que li ha llançat el rei a Sonsoles no deixa cap dubte.

Els reis han coincidit amb ella durant el besamans previ a l'esmorzar dels Premis, i la veritat és que aquesta salutació ha aconseguit captar totes les mirades.

Imatge de la trobada entre Sonsoles Ónega, Letizia i Felip VI als Premis Cervantes

Tot i que a l'esdeveniment també hem pogut veure figures com Isabel Díaz Ayuso, José Luis Martínez Almeida o el presentador Ángel Martín.

I aquesta no és la primera vegada que tant Letícia com Sonsoles Ónega mostren que estan unides, ja que el novembre passat la dona de Felip VI no dubtava a recolzar la seva amiga en la seva firma de llibres a Madrid.

De fet, la presentadora s'emportava una gran sorpresa i fins i tot explicava què li havia semblat el llibre a la monarca. "No li ha disgustat, diguem-ne".

Felip VI, testimoni de la complicitat entre Letícia i Sonsoles Ónega

Alguna cosa, que va fer molta il·lusió a la presentadora, que travessa un dels moments més dolços professionalment parlant.

I fins i tot destapava el diminutiu amb què es refereix a la seva gran amiga. "La meva estimada Let, la que has embolicat", li deia. I és que Sonsoles ha format part d'alguns moments més importants de la vida de la reina.

Per exemple, la manera com es va assabentar que Letícia havia començat a sortir amb Felip. "No me'n recordo, fa molts anys d'això".

Imatge de la trobada entre Sonsoles Ónega amb Letizia

"Mare meva, no sé, seria una cosa així com m'he enamorat d'un bomber perquè el Rei s'assembla a un bomber, apagant focs tot el dia", explicava fa un temps.

"Per a tota la professió va ser com un xoc, que una periodista enamori el Príncep d'Astúries de llavors, això va ser un terratrèmol brutal", confessava sobre això.

Letícia i Sonsoles Ónega es coneixien fa anys gràcies al fet que totes dues comparteixen la volguda professió del periodisme. I, tot i que ara ella ocupa un càrrec tan important, això “no ha canviat res i segueix sent una bona amiga”.

Cal destacar que, en tot moment, Sonsoles Ónega només ha tingut bones paraules cap a la reina, de la qual sempre parla meravelles. Per tant, sempre és una alegria veure-les juntes i mostrar com s'emporten de bé.

➡️ Gent

Més notícies: