Primer pla de Charlene de Mònaco amb expressió seriosa i al costat Alberto II amb ulleres en un cercle vermell al fons.
FAMÍLIA REIAL

Arriba el dia més agredolç de Charlene de Mònaco: destapen la veritat sobre Albert II

Charlene de Mònaco no pot evitar que surti a la llum què passa amb el seu marit, el príncep de Mònaco


Charlene de Mònaco celebra demà amb el seu marit, el príncep Albert II, el seu aniversari de boda. Ja han passat 13 anys des que l'exnedadora olímpica va passar a formar part de la família reial monegasca. Un enllaç que alguns van arribar a qualificar de matrimoni concertat i en què hi va haver fins i tot algun intent de fugida per part de la núvia.

En el seu camí per convertir-se en princesa Charlene se sentia “insegura” i “aterroritzada”. La parella es va comprometre el 2010, cinc anys després que Albert accedís al tron. Abans de la boda, segons va transcendir, ella va fer un primer intent de fugida quan es va desplaçar a París per provar-se el vestit de núvia.

Charlène i Alberto de Mònaco el dia del seu casament el 2011 sortint de l'església

La princesa es va refugiar a l'ambaixada del seu país a la capital francesa, tal com va publicar el Jounal du dimanche. Poc després va repetir el seu intent de desaparèixer durant el Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco.

La princesa Charlene mai no va tenir clar el seu matrimoni

Finalment, es va arribar a publicar que les autoritats li havien confiscat el passaport quan es dirigia a l'aeroport de Niça. Va ser en aquell moment quan la van convèncer que continués endavant amb el matrimoni.

La veritat és que la núvia tenia raons per pensar-s'ho. Aleshores, el seu futur marit es trobava embolicat en un escàndol sobre un suposat fill secret, que se sumava als dos que ja tenia reconeguts: Alexandre i Jazmin.

A l'aniversari de boda que demà es compleix vam poder veure la dona d'Albert de Mònaco trencar a plorar a l'altar. Un enllaç al qual van acudir nombrosos membres de la reialesa europea així com figures populars.

Imatge de Charlène de Mònaco amb Alberto de Mónaco passejant pel carrer

Anys després, Charlene de Mònaco de nou es va convertir en notícia en desaparèixer durant una llarga temporada al continent africà. Una absència que Albert va justificar per motius laborals. “Anava a Sud-àfrica a reavaluar la feina de la seva fundació allà i a prendre's una mica de temps lliure amb el seu germà i alguns amics”, explicava el príncep.

Aquestes explicacions no van aconseguir aclarir els rumors sobre els problemes del matrimoni. Aquell viatge, que en principi duraria 10 dies, finalment va tenir una durada de sis mesos. La princesa s'hi va sotmetre a tres operacions en què l'hermetisme oficial va ser la tònica dominant.

La veritat és que durant aquest temps la parella continua ocupant titulars. Més enllà de les informacions sobre els seus problemes matrimonials, els escàndols financers que sacsegen Mònaco han provocat que Albert hagi acomiadat alguns dels seus col·laboradors més fidels.

Hi ha qui atribueix totes aquestes desgràcies a una antiga maledicció que pesa sobre els Grimaldi. Aquesta diu que un dels avantpassats d'Albert, un governant certament sanguinari, va rebre una maledicció per part d'uns monjos. Un jurament que condemnava els seus descendents, que mai no tindrien un matrimoni feliç i que sempre tindrien problemes per produir hereus legítims.

La maledicció que pesa sobre els Grimaldi des de fa segles

Mite o realitat, la veritat és que a la vista estan els fets. Grace Kelly, mare d'Albert, va morir en un accident de cotxe quan tenia 52 anys. Una dada a què cal sumar la desgràcia que va acompanyar la princesa Carolina qui es va quedar vídua molt jove. O la vida sentimental tumultuosa d'Estefania, la menor de les germanes d'Albert.

Avui 13 anys després de l'enllaç entre Albert II i Charlene, són moltes les incògnites que envolten la parella. Ara fa un any el palau de Mònaco felicitava els prínceps en el seu aniversari a través d'Instagram amb una imatge de tots dos en actitud molt còmplice. Caldrà esperar per veure, el 2024, quin és el gest amb què la casa reial monegasca felicita el príncep i la seva dona actual.

➡️ Família reial

Més notícies: