Muntatge de fotos de primer pla de la princesa Leonor i al costat, a l'interior d'un cercle, el seu avi, el rei emèrit Juan Carlos I, amb rostre seriós
FAMÍLIA REIAL

Gerro d'aigua freda per a Joan Carles I: demostren que el rumor sobre Leonor és cert

Joan Carles I descobreix que el pla que tenia amb Leonor no es podrà fer després de veure-ho amb els seus propis ulls

Joan Carles I acaba de ser conscient que els seus esforços per assolir l'afecte de Leonor han estat en va. Les darreres imatges de la Família Reial als Premis Princesa de Girona demostren la unió fèrria que hi ha entre la princesa i Letícia.

En aquestes instantànies s'aprecia l'afecte que sent la Princesa d'Astúries per la seva mare, cosa que ha disgustat a Joan Carles. El rumor que s'ha confirmat és que entre Leonor i Letícia hi ha una relació excel·lent que deixa a l'emèrit sense opcions.

Muntatge de Joan Carles I amb rostre neutre i vestit negre i Leonor somrient amb unes arracades de perles blaves

El disgust de Joan Carles després de les darreres imatges de la Família Reial

Joan Carles I ha posat en marxa un pla per aconseguir tornar a Espanya i abandonar els Emirats, on va ser exiliat. A poc a poc, les visites al nostre país s'han anat repetint al llarg d'aquest any i cada cop són més contínues. Una altra part del seu objectiu és aconseguir l'afecte i el suport de Leonor, una cosa molt complicada tenint en compte la influència de Letícia.

L'emèrit ha estat conscient que és una tasca difícil després de rebre un gerro d'aigua freda arran de l'última aparició de la família reial. Durant els Premis Princesa de Girona, es va confirmar el rumor sobre la bona relació entre Letícia i Leonor després de ser enxampades intercanviant-se gestos còmplices. El que va disgustar a Joan Carles en veure com el seu desig d'acostar-se a Leonor per guanyar-se el seu suport s'ha esvaït del tot.

Letizia i Leonor ben vestides interactuant en un esdeveniment formal.

Dimecres passat, la Família Reial va viure un dels moments més importants de l'any. Felip, Letícia i la infanta Sofia van acompanyar a la Princesa d'Astúries al seu acte més rellevant. Durant l'esdeveniment es va respirar un ambient d'orgull, sobretot a la reina, incapaç d'amagar la satisfacció per la seva primogènita.

En nombroses ocasions, Leonor va tenir gestos de proximitat i complicitat amb la seva mare, arribant-la a envoltar amb el seu braç, tots ells correspostos per la reina. “Ella respecta molt el rol de la seva mare, com a reina i com a mare”, deia una experta en comunicació no verbal.

Leonor i Letizia d'esquena amb les mans a l'esquena amb un grup de gent

Aquestes imatges evidencien la bona relació entre elles i deixa a Joan Carles completament sense opcions. Exiliat des de fa anys, el que va ser rei té intenció d'emportar-se Leonor al seu terreny en contraposició de Letícia. Tot i això, confirmats els rumors sobre la relació entre mare i filla, Joan Carles no té res a fer.

Els intents de Joan Carles I per aconseguir el seu propòsit

Joan Carles sap molt bé que la imatge de Leonor és molt ben rebuda per la majoria de la ciutadania espanyola. El seu bon fer i com està gestionant bé el seu paper dins de la monarquia, són els seus punts forts de cara al seu futur monàrquic.

El pare de Felip vol aprofitar-se'n i pretén fer servir la influència de la seva neta per netejar la seva imatge i tornar a Espanya. Tot i que no se l'ha vist en els actes més rellevants per a Leonor, l'emèrit ho ha intentat.

Imatge del Rei emèrit Joan Carles I amb Leonor de petita

De fet, va demanar a la Zarzuela ser present a l'entrega de despatx de la princesa, cosa que se li va negar segons Monarquia Confidencial. Els reis no volen que la proximitat amb el seu avi perjudiqui Leonor i mantenen les distàncies amb ell. Fins i tot li van tornar el regal que li va fer amb motiu del seu aniversari.

Encara que l'hereva al tron és més gran, l'excel·lent relació que manté amb Letícia suposa un obstacle per a Joan Carles. Hi ha un enllaç massa fort entre elles que ha aconseguit deixar fora de joc l'emèrit.

De moment, el seu objectiu d'acostar-se a Leonor i aconseguir un suport fonamental dins la Zarzuela, queda descartat.

➡️ Família reial

Més notícies: