Muntatge de Federico X de Dinamarca somrient per a la foto vestit amb vestit sobre un fons fosc al costat d'una retallada de la reina Maria somrient i un emoji pensatiu
FAMÍLIA REIAL

Frederic de Dinamarca, la reina Mary i la prova que demostra si continuen enamorats

El matrimoni entre Frederic de Dinamarca i la reina Mary torna a estar al focus mediàtic per unes fotos polèmiques

Frederic de Dinamarca continua estant al focus mediàtic un any després de la seva polèmica amb Genoveva Casanova. Tot i que la casa reial danesa ha intentat esborrar els fets, hi ha evidències que les coses no marxen bé a palau.

La prova que demostra si continuen enamorats són les dues darreres fotos de Frederic i la reina Mary. Són dues instantànies que ha compartit la casa reial de Dinamarca, on s'evidencia que les seves agendes institucionals estan completament separades. Frederic apareix al costat dels seus fills, mentre que la seva dona es preocupa de redecorar el castell de Fredensborg, la residència estiuenca familiar.

La princesa Mary somrient amb una corona i un vestit granat al costat de Federico de Dinamarca somrient en vestit

L'evidència definitiva que posa en perill Frederic de Dinamarca i la seva dona

Frederic de Dinamarca va fer saltar la reialesa danesa pels aires després de sortir a la llum la seva amistat amb Genoveva Casanova. Des de llavors, la institució ha elaborat nombroses estratègies per donar una imatge de normalitat al matrimoni reial.

Tanmateix, això no està tenint l'efecte desitjat i s'aprecia cert distanciament entre Frederic i la reina Mary. La prova que demostra si estan enamorats són les dues fotos que la casa reial ha difós del matrimoni. Dues fotos que confirmen que les seves agendes estan cada cop més separades i que, pràcticament, eviten coincidir en els esdeveniments programats.

Federico de Dinamarca amb els seus fills amb equipacions vermelles

El perfil d'Instagram dels reis de Dinamarca ha estat el lloc escollit pels responsables del palau de Christenborg per difondre aquestes imatges. En una d'aquestes, apareix Frederic amb els seus fills donant suport a la selecció danesa en el seu debut a l'Eurocopa, sense rastre de Mary.

Dies després era el torn de la reina amb una foto seva centrada a crear una nova taula per al castell de Fredensborg. Dues instantànies que recullen dos moments molt diferents dins la vida marital de Frederic i la seva dona i que evidencia cert distanciament entre ells.

Mary Donaldson somrient amb camisa blava i pantalons blancs recolzada en una taula

Per a l'opinió pública, es tracta de la confirmació que el matrimoni fa plans per separat, cosa que fa pensar en una crisi matrimonial. Això, unit a les poques mostres d'afecte que s'han dedicat en públic, resumeixen la situació reial dels monarques danesos.

Frederic de Dinamarca continua estant al focus mediàtic

La veritat és que a Frederic li està costant remuntar la seva imatge pública des de la polèmica amb l'empresària mexicana. Ha passat un any des que van sortir a la llum les seves fotos per Madrid i ni el poble danès ni la reina Mary obliden.

En aquest sentit, els responsables de la casa reial de Dinamarca han posat en marxa una estratègia per traslladar normalitat. Consisteix a donar més visibilitat a Mary i potenciar la seva agenda institucional. Tot i això, aquest pla deixa en una situació compromesa Frederic, que sembla una mica incòmode amb el seu paper com a rei.

Federico de Dinamarca seriós en vestit negre

Recordem que, després de l'escàndol, la seva mare, Margarida II, va decidir abdicar a favor del seu primogènit a principis de 2024. D'aquesta manera, Frederic i Mary van passar a ser reis de Dinamarca. Per a molts això va ser una estratègia per part de la reina mare de posar fre a la polèmica protagonitzada pel seu hereu.

Ara bé, aquest nou càrrec els ha obligat a aparèixer junts en més d'una ocasió. Fet que els ha situat al focus mediàtic, sent evidents la manca de complicitat i connexió entre ells.

Ara, la solució ha estat separar les seves agendes i que cadascú acudeixi als seus respectius esdeveniments en solitari. A excepció d'aquells que requereixin la presència de Frederic i Mary com a responsables de la institució.

➡️ Família reial

Més notícies: