Muntatge d´un primer pla de Kate Middleton parlant, Carles III amb rostre neutre en vestit blau i exclamacions
GENT

Kate Middleton decideix que podria reaparèixer en una data clau per a Carles III

Kate Middleton, la princesa de Gal·les, ja tindria data per a la seva reaparició pública després d'anunciar la seva mala

Kate Middleton reapareixerà abans del que s'esperava o, almenys, és un rumor que ha sonat amb força durant aquestes últimes hores. I és que sembla que la princesa de Gal·les hauria decidit tornar a l'esfera pública en una data molt especial per a Carles III. Concretament, el pròxim 15 de juny.

Una ocasió en què farà acte de presència al costat de la resta de la família reial britànica al palau de Buckingham. O, si més no, això és el que s'espera en aquesta cita tan especial que els anglesos esperen amb molta ànsia.

Recordem que aquesta cerimònia és molt important a la Gran Bretanya, ja que és realitzada pels regiments de l'Exèrcit britànic i d'altres països de la Mancomunitat de Nacions.

“S'està especulant sobre la possibilitat que Kate Middleton faci una breu aparició al balcó del palau de Buckingham el 15 de juny. Tot dependrà de si està prou bé”, asseguren fonts fiables.

Kate Middleton somrient en un vestit blau mirant de banda al costat del príncep Guillem somrient en un vestit negre i els seus fills

Ja s'ha confirmat que Kate no assistirà a l'assaig tradicional del 8 de juny, però sembla que sí que intentarà reaparèixer uns quants dies després.

Kate Middleton podria reaparèixer molt aviat al costat de Carles III

“Katherine està molt malalta. El tractament és esgotador”, asseguren. “Cal que reposi perquè es recuperi i per poder ocupar-se dels seus tres fills, que són molt petits. És tan simple com això, està massa malalta per estar activa”, apunten alguns mitjans.

Fins ara, aquesta és l'ocasió en què sembla que els rumors sobre la seva reaparició ressonen amb més força. I és que l'estat de la princesa continua sent tota una incògnita, encara que deixen clar que hi hauria una gran preocupació.

De moment, el palau de Buckingham ja ha confirmat el tractament de Carles III estaria funcionant a la perfecció i sí que participarà en els esdeveniments del Trooping the Colour.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer

La veritat és que últimament tant Kate Middleton com el príncep Guillem s'han pogut emportar un nou disgust. Un altre problema més que se suma a aquesta onada de males notícies que els castiga des de fa mesos.

Enmig del tractament i la recuperació per la seva malaltia, Kate Middleton i Guillem han lamentat la mort del jugador de rugbi Rob Burrow. L'esportista moria amb 41 anys a causa d'una esclerosi lateral amiotròfica.

Un fet davant del qual no han dubtat a enviar un commovedor missatge en nom de tota la família. “Una gran llegenda del rugbi, Rob tenia un cor enorme. Ell ens va ensenyar que «en un món ple d'adversitats, ens hem d'atrevir a somiar»”, han escrit. “Kate i jo enviem el nostre afecte a Lindsey, Jackson, Maya i Macy”, concloïen.

➡️ Gent

Més notícies: