Imatge del Samur treballant a Madrid després de la mort d'una noia per la caiguda d'un arbre
EL TEMPS

Júlia, la jove catalana de 23 anys morta en caure-li un arbre a Madrid

Júlia Rodriguez Maeso era natural d'Esparreguera, província de Barcelona


Aquest dijous, un arbre va posar fi a la vida d'una noia de 23 anys al centre de Madrid. Les fortes ratxes de vent i les pluges que va portar al nostre país la borrasca Ciarán, van ser les causants de la caiguda de l'enorme arbre al carrer Almargo 2, al districte de Chamberí de Madrid.

Tal com informa El Mundo, Júlia Rodriguez Maeso, natural d'Esparraguera (Barcelona), travessava el pas de zebra amb els seus pares quan, en un obrir i tancar d'ulls, un arbre de 2.000 quilos va caure a sobre de la noia. Quan va arribar el personal sanitari, només van poder certificar-ne la seva mort.

La jove morta a Madrid era catalana

Júlia, era una noia de només 23 anys amb un futur prometedor. Tal com assegura el mitjà esmentat anteriorment, la jove de 23 anys treballava com a becària al departament de Màrqueting i Neurociència a la farmacèutica Novartis.

També havia treballat com a executiva de comptes a l'empresa Evidence, situada a Alcobendas, i estudiat un grau en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona. Finalment, també va cursar un Màster en Farmàcia i Biotecnologia a l'escola de negocis i postgrau Talent-Ephos.

Júlia era una gran seguidora des de ben petita del cantant Justin Bieber i una gran apassionada del FC Barcelona.

Els seus pares van ser testimonis de la seva mort

En el moment del tràgic accident, Júlia estava passejant tranquil·lament amb els seus pares al centre de Madrid. Quan els serveis d'emergències s'han personat fins al lloc, no van poder fer res per poder salvar-li la vida a la Júlia.

D'aquesta manera, a causa de les fortes ratxes de vent que han tingut lloc durant les últimes hores, l'arbre es va precipitar a sobre de la noia de 23 anys. Arran del succés, cinc persones més van resultar ferides i fossin traslladades a diferents hospitals amb diversos pronòstics.

Juan José i María Pilar, progenitors de la noia morta, van ser testimonis de la mort de la seva filla i van necessitar urgentment atenció psicològica, ja que van patir un atac d'ansietat. I és que ha de ser un horror veure morir davant teu, una de les persones que més vols.

➡️ El Temps

Més notícies: