Muntatge de fotos fons oli d'oliva, un supermercat i bandera catalana
CONSUM

El supermercat català que llença la casa per la finestra: oli d'oliva al 70%

Bonpreu ha tret una oferta que podria solucionar el rebost d'oli de molts dels clients més fidels

Bonpreu té una bona notícia pels clients. Des del passat 4 de juny i fins al proper 17, el supermercat ha tret una oferta única. L'oli d'oliva verge extra tindrà un descompte fins al 70%.

Tota una oportunitat per a un producte que ha apujat el preu pels núvols. El descompte no s'aplica a qualsevol oli sinó al de la marca Coosur. Concretament, per a les varietats de Picual i Hojiblanca.

L'oferta s'aplica a la segona ampolla que es compri, i el preu de la primera és de 14,99 euros. Amb el 70% de descompte, la segona unitat queda per 4,50 euros. Això sí, si fas la mitjana de les dues, cadascuna et sortiria per 9,74 euros.

L'oferta sembla bona, però la veritat és que el preu final ronda el mateix llindar que en altres supermercats. De tota manera, els clients que acostumen a consumir aquest tipus de marca, ara ho poden fer d'una manera especial.

Dos treballadors de BonpreuEsclat parlant entre si amb rostre molt somrient i uniformats

Bonpreu i la preocupació pel preu de l'oli d'oliva

Bonpreu sap que el preu de l'oli d'oliva és un tema que preocupa els clients. Es tracta d'un producte de primera necessitat que els darrers mesos ha patit un considerable increment de preu. Fa un any era impensable veure que una ampolla d'un litre costés prop dels deu euros.

Avui dia, trobar-la per sota pot ser fins i tot una sort. Així doncs, amb aquesta oferta Bonpreu vol premiar la seva clientela i fer-lo partícip d'un descompte que a més d'una família no li anirà gens malament. Això sí, els clients de Bonpreu més fidels a la seva filosofia, és possible que no vegin amb tan bons ulls aquest descompte.

La marca Coosur no és catalana i els seus olis venen de Jaén. Encara que sí que és un producte nacional, no té res a veure amb el missatge de proximitat que més d'una vegada ha enviat.

No obstant això, una oferta no li ve gens malament a ningú i, encara que l'oli no sigui català, segur que també és ben ric. Per això, els interessats hauran de buscar el seu Bonpreu més proper i fer-se amb les ampolles com a màxim fins al proper 17 de juny.

Més queixes dels seus productes

Una situació semblant va passar recentment a un altre comprador de Bonpreu. En aquest cas, va provar el que creia que era llonganissa catalana, però va descobrir en provar-ho que era la típica llonganissa de Salamanca. Un client enfadat que haurà de recuperar la confiança en una de les marques més populars de Catalunya.

➡️ Consum

Més notícies: