Muntatge amb una taula amb menjar i braços de diverses persones brindant amb una copa i una dona amb vestit i barret de cuinera
CONSUM

Soc nutricionista i et porto idees saludables per als teus sopars de pica-pica

És molt comú recórrer a sopars de pica-pica, sobretot a l'estiu, però això no vol dir que no sigui saludable

Amb l'arribada de l'estiu, de les vacances, de la calor, del lleure… Hi ha més plans que a l'hivern. En alguna cosa que es nota moltíssim és el nombre de sopars que es fan, ja que és el moment en què no fa tanta calor i podem gaudir-ne amb les nostres famílies i amistats.

Dins d'aquests sopars, un pla molt recurrent són els sopars de pica-pica. El típic “jo poso” o comprar diverses coses per picar i per poder variar entre diferents aliments.

A més de poder provar entre diverses coses, podem evitar els típics sopars de coses poc saludables. Per exemple, és molt comú el típic pla de sopar a casa d'una persona i, per la mandra de fer el pica-pica, acabar recorrent a demanar alguna cosa en algun restaurant en línia.

Aquest 'demanar alguna cosa' sol ser pizzes, hamburgueses, fregits… I és clar, entre allò que menges i allò que beus, envies un munt de calories malsanes coll avall. En canvi, si ho prepares tot tu, pots fer un sopar més que complet, amb uns bons macronutrients i varietat de vitamines i minerals.

15 idees d'aliments per als sopars de pica-pica

 1. Hummus amb palets de pastanaga
 2. Guacamole amb nachos saludables
 3. Taula de formatges
 4. Taula d'embotits
 5. Pa integral amb tomàquet
 6. Empanada de tonyina
 7. Broquetes de seitó i oliva
 8. Broquetes de llagostí i oliva
 9. Pintxos d'amanida caprese
 10. Carpaccio de vedella amb parmesà
 11. Esqueixada de bacallà
 12. Rotllets de coqueta integral amb gall dindi i formatge
 13. Torrades d'alvocat i salmó fumat
 14. Amanida variada
 15. Catxels, musclos o algun altre marisc

Amb totes aquestes idees, no em digueu que no us fa venir salivera… I com a postres, podem sorprendre els nostres convidats amb unes broquetes de fruita amb xocolata negra fosa per sobre.

➡️ Consum

Més notícies: