Una dona somrient amb un gos i un gat davant una botiga Lidl.
CONSUM

Tingues perfectament cuidada la teva mascota amb l'econòmic article que triomfa a Lidl

Lidl vol que no falti cap tipus de cura a la teva mascota, a més sense la necessitat de gastar molts diners

Si ets propietari d'una mascota, saps com és d'important mantenir-la feliç i saludable. El set per a la cura de la teva mascota de Lidl és una solució completa per mantenir els teus amics peluts en òptimes condicions. Aquest article de Lidl està dissenyat per facilitar la cura diària de la teva mascota, assegurant el seu benestar i comoditat.

És una opció pràctica, econòmica i d'alta qualitat per mantenir la teva mascota tan bé com sigui possible gràcies a Lidl. Amb els seus múltiples accessoris i disseny pensat en la comoditat, aquest set es converteix en una cosa indispensable per a qualsevol propietari de mascota. A més, ara mateix compta amb un 25% de descompte i ho pots aconseguir a la pàgina web de Lidl per només 14,99 euros.

Lidl té el set per a la cura de mascotes més complet

Lidl és conegut per oferir productes d'alta qualitat a preus accessibles, i aquest set no n'és l'excepció. Cada complement està fet amb materials duradors i segurs per a qualsevol mascota, assegurant que obtens un article que val la pena. Però ara t'explicarem alguns dels complements més interessants:

- Raspall de cerres:  Ideal per eliminar els cabells solts i reduir els embolics. És perfecte per mantenir el pelatge de la teva mascota net i brillant.

- Tallaungles: Mantenir les ungles de la teva mascota curtes és crucial per a la seva comoditat i salut. Aquest set inclou un tallaungles d'alta qualitat per a un tall segur i efectiu.

- Pinta per a puces: Aquesta pinta és essencial per detectar i eliminar puces i els seus ous, ajudant a mantenir la teva mascota lliure de paràsits.

- Pinta per pentinar: Perfecte per eliminar nusos i embolics sense danyar el pelatge de la teva mascota, especialment útil per a mascotes amb pèl llarg.

- Llima d'ungles: És un complement addicional perfecte per suavitzar les ungles després del tall, evitant que s'estellin o es trenquin.

Després, trobarem tot el necessari per tallar els cabells de la nostra mascota. Lidl ens facilita aquest pas amb diferents aplics per a l'afaitadora. A més, el set ve proveït d'unes tisores.

Kit d'eines de neteja per a mascotes amb estoig, talladora de cabell, pintes, tisores i altres accessoris.

Raons per comprar aquest set de Lidl

En tenir tots els accessoris necessaris en un sol set, no hauràs de gastar temps i diners comprant cada eina per separat. A més, en mantenir la teva mascota ben cuidada, pots evitar visites costoses al veterinari. A tot això cal afegir que Lidl ho ven a un preu realment bo.

D'altra banda, la neteja regular no només millora la salut de la teva mascota, sinó que també enforteix l'enllaç entre tots dos. Utilitzar aquest set pot convertir la cura de la teva mascota en un moment especial de connexió i afecte.

Ja pensant en l'amo de la mascota, el set ve en un estoig compacte que en facilita l'emmagatzematge i el transport. Això és especialment útil si sols viatjar amb la teva mascota o si tens poc espai a casa.

Un gos de raça Golden Retriever està sent raspallat a l'aire lliure en un entorn verd i assolellat.

Els usuaris que han adquirit aquest set destaquen la seva relació qualitat-preu excel·lent i l'efectivitat dels accessoris inclosos. Molts comenten que les seves mascotes gaudeixen del procés de neteja gràcies a la suavitat dels raspalls i pintes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: