Muntatge de fotos d'una metgessa, amb rostre molt somrient i amb el polze a dalt, i de fons una imatge de diversos fruits secs
CONSUM

4 idees de snacks saludables per portar-te a la feina

Hi ha qui té llargues jornades de treball i que no passen per casa durant moltes hores, per això cal planificar

Hi ha certes feines que tenen jornades laborals molt més llargues que altres feines. Són aquelles persones que, com jo dic, van sempre amb la casa al coll. En sortir de casa abans de treballar, han de portar prou menjar per passar 8, 12 o 24 hores fora de casa.

Hi haurà qui passarà de tot i preferirà menjar a restaurants o bars, és clar, però per sort hi ha molta gent que no vol saltar-se les pautes habituals i prefereixi preparar-s'ho a casa.

En aquest context, sempre recomano, a més dels àpats principals, portar opcions de snack. Per què? Molt fàcil. És millor que pautis alguna cosa entre hores si creus que tindràs gana o ganes de menjar, ja que si no tens res, recorreràs a alguna cosa insana de la màquina expenedora o de qualsevol bar o forn de pa.

Si ja el portes tu mateix des de casa, serà molt més fàcil que no surtis d'aquest context. Però és clar, aquí ve la manca d'idees i d'imaginació, així que us porto diverses opcions perquè trieu quina s'adapta més a la vostra situació i preferències.

1. Fruites

Suposo que ja imaginàveu que estaria a la primera posició, però és que no puc negar que és una opció boníssima per portar-te a la feina o on sigui.

La majoria són molt fàcils de transportar, ràpides de menjar i plenes d'aigua i nutrients. També són riques en vitamines, minerals, fibra i antioxidants.

Podeu recórrer a opcions fàcils com plàtans, pomes, mandarines, raïms… O, si teniu una mica més de temps, podeu emportar-vos la fruita com la síndria o el meló ja tallat en un tupper.

2. Fruits secs

Amb el tema del transport, tenen la mateixa facilitat que les fruites. Conec gent que es compra una bosseta i la deixa a la feina, altres persones la tenen a la guantera del cotxe, altres s'emporten un tupper amb la ració ja controlada… Hi ha múltiples opcions, per la qual cosa hi ha poques excuses per no fer-ho.

Són rics en proteïnes, greixos saludables i fibra, però compte, són molt calòrics, així que pareu atenció a la quantitat que mengeu i no us cruspiu la bossa sencera.

3. Hummus amb vegetals

D'acord, accepto que aquesta opció possiblement no la pensàveu i sembla una cosa rara, però deixeu-me que m'expliqui. A tots els supermercats venen hummus de bona qualitat, així que no cal ni que ho prepareu vosaltres. I, a més de l'hummus, també venen palets de verdures com pastanaga ja tallada.

Aquest snack, a més de ser molt nutritiu, us resultarà molt saciant i entretingut de menjar, així que us ho recomano encaridament.

4. Lactis

Un iogurt dins d'un recipient amb una cullera al costat

Si teniu algun mètode de refrigeració, els lactis poden ser un bon aliat. A més de contenir proteïnes, calci i greixos saludables, et saciaran, per la qual cosa és un snack ideal.

A més, pots afegir també fruites o fruits secs si sents més gana, així serà encara més nutritiu.

➡️ Consum

Més notícies: