Supermercat Bonpreu, noia pensativa i cercle vermell amb imatge borrosa
CONSUM

El còmode servei que ofereix Bonpreu i no ho sabies: només per 45 cèntims

Bonpreu revoluciona la compra del peix: gaudeix de peix cuinat a l'instant per un preu increïble

Bonpreu ofereix un servei per garantir la comoditat dels clients que poques persones coneixen. I és que als establiments del supermercat català et cuinen el peix que compris a l'instant per 45 cèntims, a més del cost de la peça.

Això ha captat l'atenció dels seus clients a les xarxes socials. Una usuària de la xarxa social X, @zideva, ha compartit una publicació comentant: “A Bonpreu t'ho fan per 45 cèntims més el que et costi la peça”. Contestant a una fotografia d'un plat de peix.

Un servei de Bonpreu que fomenta la comoditat

El client compra el peix que desitja i aquest és cuinat mentre continua fent les compres pel supermercat. És un servei innovador que pretén facilitar la vida als seus consumidors estalviant-los temps. A més, també evita que l'olor del peix es quedi impregnada a la teva cuina.

A la pàgina web de Bonpreu podem trobar detalladament en què consisteix aquest servei. Utilitzen l'avançada tecnologia del forn Mychef concept, on el peix es cuina al vapor preservant-ne totes les propietats organolèptiques i aconseguint una textura perfecta.

Aquesta forma de cuinat és una de les més saludables per preparar aliments. El supermercat Bonpreu ha triat aquesta tècnica perquè els clients puguin gaudir d'una experiència gastronòmica excepcional.

El forn de vapor Mychef concept està dissenyat per aconseguir una cocció excel·lent. La tecnologia garanteix que el peix quedi perfectament cuinat en només uns minuts.

És tan ràpid perquè utilitza un sistema d'injecció de vapor que és cinc vegades més ràpid que un forn convencional. I el converteix en el forn perfecte perquè els clients no deguin esperar massa pel seu plat.

Dos treballadors de BonpreuEsclat parlant entre si amb rostre molt somrient i uniformats

Avantatges addicionals del servei

Bonpreu amb això no només ofereix comoditat i rapidesa al client, també aporta nombrosos beneficis addicionals. Els clients no gastaran electricitat per cuinar a casa i evitaran que casa seva tingui olor de peix.

A més, podran demanar que sigui condimentat al seu gust amb all, julivert, sal, pebre o oli. Tot pensat perquè el plat estigui perfectament assaonat al gust del client.

És una solució còmoda i ràpida per gaudir de peix fresc i ben cuinat. Aquesta és una clara mostra de com la innovació pot millorar la nostra vida diària.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: