Façana d'un supermercat Carrefour amb un carretó de compres en primer pla i una imatge borrosa d'un producte en un cercle vermell sobre la bandera del Marroc.
CONSUM

Surt a la llum el producte de Carrefour originari del Marroc que es ven moltíssim

Es tracta d'un xampú elaborat amb oli d'argània produït al Marroc, que s'ha tornat molt popular darrerament

Un dels productes més venuts a Carrefour és el xampú OGX, amb oli d'argània procedent del Marroc. Aquest xampú és molt popular perquè fa servir ingredients naturals, cosa que atrau una clientela que busca cada vegada més productes naturals i ètics.

El xampú OGX aprofita les qualitats úniques de l'oli d'argània. Aquest és conegut per ser molt nutritiu, ja que conté vitamina E i àcids grassos essencials. Aquests nutrients són molt importants per mantenir el cabell sa i rejovenit.

L'oli d'argània té al Marroc un dels seus principals productors

L'oli d'argània prové principalment del Marroc, on els arbres d'argània creixen de manera natural. L'oli s'obté en pressionar les nous que produeix aquest arbre, en un procés té una llarga tradició al país. De fet, ha estat una gran font d'ingressos per a les comunitats locals del Marroc des de fa molt de temps.

Ampolla d'oli d'argan del Marroc de 118 ml davant d'un fons borrós d'un supermercat.

Una de les raons per les quals aquest xampú és tan popular és precisament la història que hi ha darrere de l'oli d'argània. Carrefour assegura que l'extracció de l'oli és un procés beneficiós per a les comunitats locals. Això fa que el producte no només sigui bo per als cabells, sinó també per als productors marroquins.

En aquest sentit, la popularitat del xampú OGX reflecteix una creixent demanda de productes d'aquest tipus. Els clients, cada cop més conscienciats, busquen constantment productes responsables, tant des del punt de vista social com ambiental.

Per què compta Carrefour amb aquest producte al catàleg?

Carrefour va decidir incloure el xampú OGX a les seves botigues perquè hi ha una tendència a la indústria de la bellesa cap a productes més sostenibles i ètics. Els consumidors no només volen productes que els facin veure bé, sinó que també donin suport a pràctiques sostenibles.

Aquesta tendència està en línia amb una consciència més gran sobre d'on venen els ingredients i com les activitats comercials afecten les comunitats i el medi ambient. La popularitat del xampú OGX amb oli d'argània del Marroc també demostra que és possible fer servir ingredients tradicionals en productes moderns.

Els beneficis del xampú d'argània

El xampú no només promet netejar i revitalitzar els cabells, sinó també protegir-los contra danys causats pel sol i la salinitat. Això ho fa especialment útil durant els mesos d'estiu. A Carrefour, el xampú OGX té un preu de 7,95 euros, mentre que el condicionador i el reparador costa al voltant de 17,59 euros.

➡️ Consum

Més notícies: