Perfil de l'entrada d'una botiga de *Mercadona
CONSUM

La forma còmoda de reciclar a casa que proposa Mercadona gairebé sense ocupar espai

Reciclar és important per cuidar el medi ambient, per això Mercadona vol facilitar-t'ho a casa teva

La gestió de residus i el reciclatge són aspectes essencials per tenir cura del nostre planeta. Per facilitar aquesta tasca a la llar, Mercadona ofereix la pràctica i eficient galleda d'escombraries per a reciclatge de la seva marca Bosque Verde. Amb aquest producte, separar i gestionar el fem mai ha estat tan senzill.

Amb el seu disseny pràctic, capacitat adequada i múltiples compartiments, facilita la tasca de separar i reciclar, contribuint així al medi ambient. Pots aconseguir-la a qualsevol de les botigues que té Mercadona al nostre país o bé a través de la compra en línia. El preu és de 21 €.

Una galleda d'escombraries compacta però amb molt d'espai

La galleda d'escombraries per a reciclatge de Mercadona està dissenyatda per facilitar la separació de residus a la llar. Compta amb una capacitat total de 100 litres, dividida en tres compartiments. El primer pot ser de 50 o de 30 litres, als quals se'n sumen dos de 10 litres.

Contenidor d'escombraries amb pedal davant d'un cartell de supermercat.

Aquesta distribució permet separar diferents tipus de residus de manera eficient. A més, aquesta galleda d'escombraries és compacta i s'adapta fàcilment a qualsevol espai de la cuina. Les seves dimensions són de 44,5 x 44,5 x 37 centímetres.

Fabricada amb materials duradors, aquesta galleda d'escombraries està dissenyada per suportar l'ús diari sense perdre'n la funcionalitat ni l'aparença. A més, és molt fàcil d'usar gràcies al pedal que ajuda que tinguem les mans lliures i sigui molt més còmode.

Treu el màxim partit a la galleda de reciclatge de Mercadona

Aquesta galleda és molt útil per contribuir al manteniment del planeta des de casa. Però per això, hem de tenir en compte alguns aspectes, com ara separar bé els residus. Per fer-ho, assigna cada compartiment a un tipus de residu entre els següents: orgànic, plàstic, paper/cartó i vidre.

Col·loca etiquetes a cadascun per identificar clarament el tipus de residu a què correspon. Així, el reciclatge serà més eficient. Tenint en compte que només té tres compartiments, et recomanem que escullis aquells residus que consideris que més es produeixin a casa teva.

Instruccions d'ús d'un contenidor d'escombraries amb tapa i compartiments interns mostrant el mecanisme de tancament i obertura amb un sistema de clic.

Després, és important que t'asseguris de buidar cada compartiment de forma regular per evitar males olors i mantenir la galleda neta. També es recomana rentar-la periòdicament amb aigua i sabó per mantenir-la en bon estat i lliure de bacteris.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: