Dona somrient i assenyalant un cercle borrós davant d'una botiga Lidl.
CONSUM

L'accessori de Lidl amb què aniràs a la moda fins i tot a la platja

Lidl vol que no perdem l'estil i l'elegància, encara que el nostre pla sigui passar una jornada de platja

L'estiu és la temporada perfecta per gaudir del sol, la mar i la sorra, i això Lidl ho sap. Perquè els teus dies de platja siguin encara més còmodes i organitzats, Lidl ofereix una pràctica i elegant bossa de platja. Aquest accessori no només és funcional, sinó que també afegeix un toc d'estil a les escapades estiuenques.

Lidl torna a demostrar amb aquest article que no cal gastar-se molts diners per poder anar a la moda. Fins i tot per a una jornada de platja, quan no és una cosa que se sol prioritzar. A més, Lidl ens ho posa molt més fàcil rebaixant encara més el seu preu econòmic deixant aquesta bossa de platja en 5,99 €.

Lidl té la bossa de platja més còmoda i estilosa

La bossa de platja de Lidl està dissenyada pensant en la comoditat i les necessitats dels amants de l'estiu. Amb dimensions generoses, ofereix prou espai per emportar tot allò que necessites per a un dia a la platja. Hi cabran les tovalloles, el protector solar, un llibre, begudes i molt més.

Fabricat amb materials d'alta qualitat, aquest accessori de Lidl és resistent al desgast i està dissenyat per suportar les condicions de la platja. A més a més, està disponible en dos dissenys que segueixen les tendències més actuals. Aquests són moderns i compleixen amb els colors que s'esperen d'aquesta època de l'any.

Bossa de palla beix amb detalls de borles a la part superior, amb un fons desenfocat que mostra un logotip colorit.

Així mateix, compta amb una butxaca interior per tenir en lloc segur els objectes més personals. Les nanses són robustes i còmodes, facilitant-ne el transport fins i tot quan la bossa és plena. Aquestes són perfectes, fins i tot si vols fer servir aquesta bossa com un complement per al dia a dia, ja que és molt versàtil.

Treu el millor partit a la teva bossa de la platja de Lidl

Encara que és espaiosa, sí que tenim alguns consells perquè puguis treure-li el màxim partit. A més, et serviran perquè sigui molt més còmoda transportar-la si portes tot allò necessari per a un dia de platja. Et recomanem que col·loquis els articles més pesats al fons i els més lleugers a la part superior per distribuir millor el pes.

D'una altra banda, aprofita la butxaca addicional que té a l'interior per guardar-hi objectes petits com les claus o el telèfon. D'aquesta manera sempre els tindràs més a mà. A més, no es barrejaran amb la resta, així evitaràs que es taquin de sorra o de protector solar.

Bossa de palla amb franges de colors beix, taronja i grisa, decorada amb borles, sobre un fons desenfocat d'un rètol.

Perquè la teva bossa de platja de Lidl et duri el màxim possible també cal que tinguis una petita cura. Després de cada ús, sacseja la bossa per eliminar la sorra i neteja les taques amb un drap humit per mantenir-la en bon estat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: