Un got d'aigua ple al costat d'una ampolla mig buida en una taula
CONSUM

L'alternativa als refrescos que és saludable i us hidratarà

Són moltes les persones que recorren a l'aigua amb gas com a alternativa als refrescos ensucrats i processats

Sabem, o hauríem de saber, que els refrescos són perjudicials. Si són les versions “normals” estan tan carregats de sucre que ja compleixen la quantitat màxima diària recomanada. En canvi, si ens decantem per les versions 0, ens estarem carregant la nostra microbiota intestinal pels edulcorants.

Aleshores, si vull prendre alguna cosa què puc demanar?

Doncs és clar, en aquest context entenc que no ens ve de gust demanar una aigua. És una cosa força insípida i que ja anem bevent durant el dia, per la qual cosa també ens ve de gust poder variar una mica. És cert que ocasionalment podem demanar un refresc 0 sucres, però tinc una alternativa molt més saludable: l'aigua amb gas.

Mites de l'aigua amb gas

Sembla que de vegades s'estenen més mites sobre coses sanes que sobre coses insanes. Possiblement aquests estiguin promoguts per la indústria, però els hem de saber desmitificar i conèixer les seves veritats.

Vegem, en aquest cas, els mites sobre l'aigua amb gas:

  1. Deshidrata. Es creu que deshidrata pel contingut de diòxid de carboni, però la veritat és que hidrata igual que l'aigua normal.
  2. Causa inflor. També es té aquesta creença per la presència del gas, i és cert que en grans quantitats sí que pot provocar molèsties, però no amb un consum estàndard.
  3. Fa malbé les dents. No conté ni sucres ni àcids perquè pugui fer malbé les dents.
  4. Fa malbé els ossos. El gas que conté no és perjudicial per als ossos.

Diverses llaunes de refresc vistes des de dalt

Beneficis reals de l'aigua amb gas

Doncs desmentint tots els mites que s'han creat al voltant d'aquesta beguda, vegem quins beneficis reals té i per què és una alternativa molt bona.

  1. T'hidrata molt. Perquè ens posem com ens posem, no hi ha cap beguda al món que hidrati tant com l'aigua, sigui amb gas o sense, sempre serà el més efectiu.
  2. És la millor alternativa. Com us deia, és el millor que ens podem prendre en substitució de refrescos, altres begudes ensucrades i begudes alcohòliques.
  3. Millora la digestió. Hi ha persones que senten alleugeriment estomacal amb el gas que té aquesta beguda, ja que pot ajudar-te a rotar si sents inflor.
➡️ Consum

Més notícies: