Imatge exterior supermercat Lidl
CONSUM

Lidl porta el producte definitiu per poder menjar tranquil fora de casa

Ja sigui per anar a la feina, anar a la platja o un pla a l'aire, Lidl t'ofereix la solució perquè conservis el menjar

Les bosses isotèrmiques de Lidl són una solució ideal per mantenir els teus aliments i begudes fresques durant els viatges i les sortides a l'aire lliure. I és que Lidl ofereix opcions versàtils i funcionals que asseguren la conservació òptima de la temperatura dels àpats. En aquest cas, aquesta borsa està causant un autèntic furor.

No és estrany que Lidl hagi decidit que sigui un dels seus productes estrella tenint en compte la gran demanda que hi ha. Els clients estan arrasant les unitats que la cadena ha posat a la venda. Per només 9,99 euros tu també podràs gaudir d'aquesta autèntica ganivetada de la cadena.

La bossa de Lidl que mantindrà el teu menjar perfecte

Per als que necessiten una solució més completa, Lidl ofereix la bossa isotèrmica amb carmanyoles. Aquest model inclou carmanyoles hermètiques que permeten separar diferents tipus d'aliments sense risc de barreges ni vessaments. Aquesta borsa assegura una organització eficient i manté cada aliment en el millor estat, gràcies al seu disseny que conserva la temperatura de manera eficaç.

Un pícnic a l'aire lliure amb una bossa de dinar, recipients de menjar, plats, coberts i gots de colors sobre una manta a la gespa.

La bossa isotèrmica estàndard de Lidl està fabricada amb materials d'alta qualitat que asseguren una conservació tèrmica excel·lent. Aquesta bossa és perfecta per a aquells que busquen una solució simple i efectiva per mantenir els seus aliments freds o calents durant hores. Amb un disseny compacte i pràctic, és fàcil de transportar i netejar, ideal per a pícnics, excursions o per portar a la feina.

Destaca per la seva durabilitat, facilitat de neteja i disseny ergonòmic que en facilita el transport. A més, ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, assegurant que obtinguis un producte d'alta qualitat a un preu accessible. Amb aquesta bossa, pots gaudir de menjars frescos i begudes a la temperatura adequada en qualsevol moment i lloc.

Equipada amb 4 embotits i disponible en dos colors

La bossa ve equipada amb 4 carmanyoles a joc, perfectes per separar i transportar diferents tipus d'aliments de manera organitzada. Totes les carmanyoles són aptes per a rentaplats i microones (sense tapa), oferint comoditat i facilitat en el seu ús diari. A més, estan lliures de BPA, garantint la seguretat alimentària.

Bossa tèrmica grisa amb contenidors de plàstic transparent al seu interior i fons desenfocat.

Aquesta bossa isotèrmica està dissenyada per a la comoditat, amb una pràctica ansa i una corretja regulable i desmuntable per a l'espatlla, que en facilita el transport segons les teves necessitats. La seva gran obertura frontal amb butxaca de malla integrada permet un accés fàcil i ràpid als teus aliments i altres objectes personals.

Disponible en dos colors, negre i verd, la bossa té una capacitat generosa amb una carmanyola gran d'aproximadament 950 ml i una petita d'aproximadament 200 ml. Les mides de la bossa són aproximadament 20,5 x 20 x 18 cm, mentre que les carmanyoles grans i petites tenen dimensions específiques per adaptar-se a diferents tipus d'aliments.

Bossa tèrmica verda amb tres recipients de plàstic transparent apilats.

Fabricada amb polièster resistent, la bossa assegura una llarga durabilitat i un manteniment senzill. Les carmanyoles estan fetes de plàstic d'alta qualitat, dissenyades per resistir l'ús diari i mantenir els aliments frescos per més temps.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: