Persona relaxant-se en una cadira davant d'una botiga de Mercadona amb un cercle borrós a la imatge.
CONSUM

El rejovenidor de Mercadona que et treu molts anys de sobre ja arrasa aquest estiu

Mercadona vol que els raigs del sol no afectin la teva pell, per això busca pal·liar els seus danys amb aquest producte

L'estiu és una època meravellosa per gaudir del sol, la platja i les activitats exteriors. Tot i això, l'exposició prolongada al sol pot causar danys a la pell, deixant-la seca, irritada i envermellida. Per mantenir la teva pell saludable i ben cuidada després d'un dia sota el sol, és essencial comptar amb un bon producte aftersun.

l'aftersun en gel amb àloe vera de Mercadona és una excel·lent opció per a la teva rutina de cura per després de prendre el sol. L'àloe vera ajuda a reduir la inflamació, alleujar l'envermelliment i promoure la cicatrització de la pell danyada pels raigs solars. Està disponible a totes les botigues de la cadena en un generós pot de 400 ml que té un preu de 3,50 euros.

L'aftersun de Mercadona que refresca i hidrata alhora

Aquest aftersun de Mercadona és l'aliat perfecte per cuidar la pell després d'un dia sota el sol. Disponible a la seva secció de Perfumeria, aquest gel ofereix una solució refrescant i reparadora per a la pell exposada als raigs solars. La seva fórmula amb àloe vera és ideal per calmar i regenerar la pell, proporcionant una sensació d'alleujament immediat.

Ampolla de gel after sun amb àloe vera de la marca Deliplus davant d'un supermercat.

Aquest producte de Mercadona no només refresca, sinó que també hidrata profundament. L'àloe vera és conegut per les seves propietats calmants i regeneradores, cosa que el converteix en un ingredient essencial per a la cura post-solar. Aplicar el gel després de l'exposició al sol ajuda a reduir l'envermelliment i preveu la descamació, deixant la pell suau i rejovenida.

Ve en un pràctic pot que facilita la seva aplicació només havent de pressionar el dispensador. La seva textura lleugera s'absorbeix ràpidament sense deixar sensació enganxosa, cosa que permet vestir-se immediatament després del seu ús. És perfecte per a tota mena de pells, fins i tot les més sensibles, gràcies a la seva fórmula suau i sense parabens.

Mercadona us ajuda a prevenir l'envelliment de la pell

Per obtenir els millors resultats, es recomana aplicar el gel generosament a la pell neta després de l'exposició al sol. Quan t'hagis dutxat, eixuga't bé la pell i estén-lo. Podràs fer-ho en petits massatges fins que vegis que ràpidament s'ha absorbit totalment.

Aquest producte de Mercadona és ideal per fer-lo servir per vacances, després d'un dia de platja o piscina, o simplement després de qualsevol activitat a l'aire lliure. El seu ús regular no només alleuja la pell, sinó que també perllonga el bronzejat, mantenint la pell hidratada i saludable. Cal no oblidar que el contacte amb el sol pot afectar el seu bon aspecte.

L'exposició al sol pot causar danys cel·lulars a la pell. L'aftersun de Mercadona conté ingredients que promouen la regeneració cel·lular, ajudant a reparar el mal i mantenir la pell en bon estat. Això és especialment important per prevenir problemes a llarg termini com ara la pèrdua d'elasticitat i fermesa.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: