Fotografia de perfil de Miguel Aracil assegut al seu escriptori signant un dels seus llibres

Miguel Aracil, nova signatura d'E-Notícies

El diari incorpora el periodista i escriptor especialitzat en misteris i enigmes històrics

E-Notícies segueix ampliant el seu elenc de col·laboradors. Després de les recents incorporacions de firmes destacades com Roberto Vaquero, Jorge Rey o Antoni Pinilla, ara és Miguel Aracil qui tindrà el seu espai al diari.

Periodista i escriptor, Miguel Aracil compta amb una extensa trajectòria en què ha publicat 64 llibres i 400 reportatges. També ha col·laborat en mitjans de comunicació com Año Cero, Más allá de la ciencia o Enigmas Express . A més, ha dirigit les publicacions Ritos y Tradiciones, Sabat 200 i Mundo Oculto , i ha estat corresponsal en Misterios de la Arqueología.

Ara, Miguel Aracil posarà tot el seu talent a E-Notícies per explicar-nos alguns dels misteris i enigmes històrics més curiosos de Catalunya i Espanya. En el seu debut al diari, el reconegut escriptor i investigador ens parla de l'Ordre dels Templers i de la seva relació amb Catalunya. Amb Els templers: entre l'altar, l'espasa i 'la pela és la pela' , Aracil fa un repàs de la història dels templers catalans.

La incorporació de Miguel Aracil segueix la línia marcada per la direcció d'E-Notícies donar veu a diverses firmes destacades, com són els casos esmentats anteriorment de Roberto Vaquero i també de Joaquín Rivera Chamorro o Octavio Cortés, entre d'altres. Cada 15 dies, Miguel Aracil ens aproparà alguns dels temes més destacats relacionats amb els misteris i els enigmes a Catalunya.