
Quim Masferrer, presentador: així és el seu restaurant amb més de 200 anys d’història
Més enllà de la seva feina a la televisió, està molt implicat en un projecte familiar que l’afecta de prop
Quim Masferrer és molt més que un presentador de televisió. El seu nom està estretament lligat a El Foraster, un dels programes més exitosos i valorats de la televisió pública catalana.
Amb el seu estil proper i espontani, ha aconseguit crear un format que emociona, entretingut i connecta amb la gent. Sempre que recorre un poble de Catalunya, milers d'espectadors l'acompanyen des de casa, convertint cada emissió en un petit homenatge a la vida rural.

Així és el restaurant de Quim Masferrer
Quim Masferrer no només dedica el seu temps a la televisió. Fora dels focus, també està molt vinculat a un projecte familiar que té un valor molt especial per a ell. Parlem del restaurant Can Rocà, situat a Sant Feliu de Buixalleu, a la comarca de la Selva, Girona.
El restaurant no és un negoci qualsevol. Es tracta d'un establiment amb més de 200 anys d'història, gestionat per la família Masferrer des de fa generacions. La seva oferta es basa en una cuina tradicional catalana, amb plats de tota la vida i fets amb producte local.

Quim Masferrer té un negoci amb més de 200 anys d'història
Durant la pandèmia del coronavirus, com tants altres locals del sector, Can Rocà es va veure obligat a tancar. Va estar amb la persiana abaixada durant cinc mesos, una situació complicada que va afectar tant en l'àmbit econòmic com emocional.
No era fàcil veure com un restaurant amb tanta història quedava en pausa per una crisi sanitària global. Però la família va resistir i, amb l'arribada de la nova normalitat, va aconseguir reobrir les portes el març de 2021.
Des de llavors, Can Rocà ha tornat a recuperar la seva clientela i a rebre bones valoracions. En plataformes d'opinió, el restaurant manté una puntuació destacada, amb un 4,4 sobre 5, i la majoria de comentaris elogien tant la qualitat del menjar com el tracte.

Molts visitants destaquen també l'encant del lloc i la seva autenticitat. Sigui com sigui, Can Rocà segueix sent una part important de la vida dels Masferrer. Per a qui segueix en Quim a la televisió, visitar el restaurant és una manera diferent de conèixer-lo.
No com a presentador, sinó com a part d'una família que manté vives les arrels catalanes. Ho fan a través de la cuina, amb receptes tradicionals i el mateix esperit de sempre.
Més notícies: