Fotomuntatge d'Albert López, Rosa Peral i Pedro Rodríguez
ACTUALITAT

Sorpresa en el crim de la Guàrdia Urbana: Albert López fa un nou gir de guió

Després de la suposada confessió d'Albert López, el crim de la Guàrdia Urbana fa un nou gir de guió

Nou gir de guió al crim de la Guàrdia Urbana. Just aquest dimarts passat sortia a la llum que Albert López havia confessat la seva participació en l'assassinat de Pedro Rodríguez. Tot i això, segons el seu advocat, sembla que aquesta informació no seria certa.

Aquest dimarts passat tots els mitjans de comunicació parlaven sobre que Albert López havia reconegut el crim de la Guàrdia Urbana. I és que el català confessava haver participat en la mort juntament amb Rosa Peral. Una confessió que tenia com a objectiu aconseguir permisos per poder sortir de la presó.

Tal com va assegurar El Periódico, Albert López hauria admès haver matat Pedro Rodríguez juntament amb Rosa Peral "seguint el consell del seu advocat". D'aquesta manera, després de reconèixer els fets, el condemnat podia accedir als cursos penitenciaris per delictes violents.

Uns cursos que són un element indispensable per obtenir permisos i, així, poder sortir de la presó uns dies. Tot i això, l'advocat d'Albert López ha reaparegut al programa Tot es mou presentat per Helena García Melero per desmentir aquesta informació.

Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez

Confusió en la confessió d'Albert López

Després de l'enrenou amb la suposada confessió d'Albert López sobre la mort de Pedro Rodríguez, el seu advocat no ha dubtat a aclarir-ho tot. José Luis Bravo ha dit a l'espai de TV3 que aquesta informació és completament falsa i ha advertit que prendran cartes en l'assumpte.

"He de dir que aquesta confessió no existeix. Ahir vaig tenir una allau de trucades en què, a banda de la gent de diferents mitjans, em va trucar un dels periodistes que havia fet la publicació. I em va assegurar que tenien fonts de l'entorn penitenciari a les que el senyor Albert havia confessat la seva participació en la mort de Pedro".

"A mi em va estranyar moltíssim perquè no és ni de bon tros el que hem parlat. Però quan vaig contactar amb ell em va assegurar que no hi havia cap confessió, que no hi havia cap document escrit i que ell mai no ha confessat haver participat en la mort de Pedro".

Tal com ha explicat el lletrat, Albert López s'ha posat en contacte amb ell assegurant que "no entén el que ha passat". Afegint "que fins i tot ha parlat amb la psicòloga del centre i que està molt molesta. No sé si perquè algú s'ha valgut d'alguna informació".

No hi ha dubte que el crim de la Guàrdia Urbana és un dels casos més insòlits i mediàtics de la crònica negra de Catalunya. Ara, després d'aquest nou revés, l'assassinat de Pedro Rodríguez a mans de Rosa Peral i Albert López torna al seu punt de partida.

➡️ Actualitat

Més notícies: