Muntatge de l'interior d'una pizzeria, una noia fent pinya i fent el senyal d'OK i algú tallant un bocata desenfocat

ACTUALITAT

Els propietaris de la millor pizzeria d'Europa, a res d'obrir un nou local a Barcelona

El restaurant està convençut d'oferir un nou concepte de menjar entrepans a Barcelona i ja està a punt per obrir

Assaborir els plats d'un bon restaurant a Barcelona és bufar i fer ampolles. Precisament pans i bons entrepans són els que es podran gaudir a la nova entrepaneria Molla que està a punt d'obrir a la ciutat. Amb els creadors de la millor pizzeria d'Europa, Barcelona serà testimoni d'un nou projecte.

Tal com han avançat des de La Vanguardia, Molla serà un emocionant pop-up que ja s'ha pogut assaborir a Brabo (14 i 15 d'abril). Paral·lelament, també ho farà a All Those Food Market (20 i 21 d'abril). Tot i això, tindrà un espai físic als voltants de Francesc Macià, per la qual cosa ha arribat per quedar-s'hi.

Un restaurant a Barcelona amb essència pròpia

L'essència de Molla rau en la combinació d'embotits artesans provinents de Sartoria Panatieri, la millor pizzeria del món. Tot plegat juntament amb ingredients frescos i locals, en un pa elaborat amb la massa de pizza casolana característica dels mestres culinaris.

Xoriço picant, pernil brasejat i papada de porc gascó són només alguns dels sabors que es podran gaudir als entrepans. La carta del restaurant s'anirà ampliant amb el temps en funció dels gustos i apetències tant dels creadors com dels comensals.

Els més afortunats ja han pogut assaborir el que és nou

Durant la pop-up realitzada recentment, els comensals van poder assaborir creacions úniques. Un exemple són el remenat de patates amb xoriço picant de porc gascó, la crema de mongetes del ganxet amb papada de porc gascó i picada de confitats.

Així com el pernil brasejat amb mantega fumada, cabdells a la brasa amb salsa gremolata i salsa de rostit. A més, s'han anunciat tres nous entrepans per al pròxim pop-up d'aquest cap de setmana.

Les elaboracions inclouran sobrassada artesana i cansalada, oferint una varietat irresistible per als comensals:

  • Entrepà 1: Capçal, escarola i coca serena.
  • Entrepà 2: Sobrassada, maó de mel i albergínia.
  • Entrepà 3: Cansalada, pickles i amanida d'herbes aromàtiques.

Amb aquesta proposta gastronòmica única, Rafa Panatieri i Jorge Sastre prometen conquerir els cors (i els estómacs) dels barcelonins. No hi ha dubte que han posat tota la carn a la graella per portar l'experiència culinària a un nivell completament nou amb Molla.

➡️ Actualitat

Més notícies: