El restaurant de Barcelona que torna a obrir: vistes al mar i música en directe
El restaurant està situat al barri de la Barceloneta i és molt popular a Barcelona pel seu menjar i les seves vistes
Avui, 21 de febrer, el conegut restaurant Azul Rooftop torna a obrir les portes després d'estar tancat des de fa més d'un mes per vacances. El restaurant està situat al passeig de Juan Borbón, 101, i té vistes a la platja de la Barceloneta. Un local que reemplaça l'antic Blue Stop a l'àtic de l'edifici.
El local, que va obrir el maig del 2023, ha estat considerat el millor restaurant nou de Barcelona per la Guia Macarfi.
Blau Rooftop pertany al grup de restauració Gôut Rouge, que compta amb deu locals a Barcelona. De la mà del prestigiós xef Romain Fornell, han elaborat una nova proposta culinària que combina diverses gastronomies mediterrànies.
Descobreix Blau Rooftop a Barcelona
A causa de la seva privilegiada ubicació, es poden apreciar les increïbles vistes al mar a través de la seva terrassa 360°. Això el converteix en un lloc ideal per gaudir de les vistes i la cuina mediterrània. Tot acompanyat de música en directe.
Al seu interior, hi ha el restaurant i un elegant saló amb una barra de còctels. Després de travessar aquestes estances s'arriba a la imponent terrassa, lloc on es pot gaudir del menjar tant a l'interior com a l'exterior.
Blau Rooftop i la seva àmplia varietat de plats
Segons el mateix restaurant, Azul Rooftop ofereix una fusió de diferents cultures mediterrànies. Així doncs, als seus plats es poden trobar influències de la cuina francesa, espanyola, marroquina, grega i italiana.
Entre tota la carta destaquen les tapes i els productes de mar i muntanya, freds o a la brasa. També ofereixen una gran varietat de vins i còctels de tot el món.
Tot i això, el que més els caracteritza és el seu econòmic menú de migdia. De dilluns a diumenge, Azul Rooftop disposa d'un menú que inclou entrant, plat principal, beguda i postres per 42 euros. El restaurant està obert de dilluns a divendres de 17.00 a 01.00 hores, i dissabtes i diumenges de 13.00 a 01.00 hores.
Es pot reservar taula a la seva pàgina web o mitjançant The Fork. Si et ve de gust provar-lo, el millor és fer una reserva abans que sigui massa tard.
Més notícies: