Platja de fons, noia sorpresa, cercle vermell amb foto de platja borrosa i icona de Catalunya
ACTUALITAT

Una platja catalana entre les 10 millors d'Espanya: no és a Barcelona

El litoral català torna a destacar en un rànquing nacional amb una platja que competeix per ser la millor d'Espanya

A Catalunya podem trobar múltiples platges precioses que van des de cales gairebé inexplorades, fins a platges que estan plenes a prop de Barcelona.

Encara que la veritat és que no sempre cal fer-se molts quilòmetres amb cotxe per trobar veritables joies. Ja que aquestes poden estar més a prop del que creiem.

Una platja catalana entra al top 10 d'Espanya

La famosa revista internacional especialitzada en viatges i estil de vida, Condé Nast Traveler, ha tornat a realitzar aquest any l'enquesta popular sobre quines són les millors platges d'Espanya. I, entre elles, n'hi ha una de catalana.

Aquest any, la guanyadora d'aquest sondeig a Catalunya ha estat Cala Fonda, també coneguda com a Platja Waikiki ubicada a la província de Tarragona. Una platja que també s'ha colat entre les 10 millors del país.

La revista ja havia destacat aquesta cala altres vegades com una de les millors platges de Tarragona. Tot i que aquesta és la primera vegada que ha estat seleccionada com una de les millors d'Espanya.

Cala Fonda, entre les millors d'Espanya

Aquesta preciosa cala es troba al bell mig del Bosc de la Marquesa, entre Tamarit i Tarragona. Té difícil accés, ja que només s'hi pot arribar caminant des de la platja llarga de Tarragona per un sender senyalitzat. Gràcies a això és una de les millors conservades de la ciutat.

Anys enrere Cala Fonda, a Tarragona, era una platja nudista, tot i que amb el pas del temps, s'ha convertit en una destinació per a tota mena de visitants. Compta amb 200 metres de paisatge verge i salvatge, ideal per als amants de la natura.

Muntatge de fotos de Cala Fonda, una petita platja de Tarragona

Votació i competència

El concurs de Condé Nast Traveler estarà obert fins al 23 de juny a les 23.50 hores. Els interessats podran votar entre les 10 platges finalistes, que són les següents:

  • Platja de Valdevaqueros (Cadis)
  • Cala Saona (Formentera)
  • Platja de Famara (Lanzarote)
  • Platja dels Bojos (Cantàbria)
  • Cala Fonda (Tarragona)
  • Platja Nord (Castelló)
  • Platja de les Catedrals (Lugo)
  • Platja de Zarautz (Guipúscoa)
  • Platja de Poo (Llanes)
  • Platja de Calbanque (Cartagena)

Si hi participes has de saber que automàticament entraràs al sorteig d'un cupó de 300 euros per a la reserva d'una furgoneta camper de l'empresa Roadsurfer.

Els paisatges costaners d'Espanya són impressionants, totes les platges i cales que participen en el sorteig són precioses i tenen aigües cristal·lines. L'any passat, la guanyadora d'aquest premi va ser la platja de Bolonya a Cadis. Una impressionant platja de sorra daurada ubicada a Tarifa.

➡️ Actualitat

Més notícies: