Un cotxe en una carretera i al costat un cercle vermell amb un jardí botànic

ACTUALITAT

Pla per a un cap de setmana: espectacular jardí amb vistes a una hora de Barcelona

A una hora de Barcelona, a Blanes, es troba un Jardí Botànic on pots admirar la Costa Brava

A només una hora de Barcelona, a Blanes, hi ha un espectacular jardí botànic que ofereix unes vistes impressionants de la Costa Brava. Aquesta destinació ofereix el pla perfecte per a un cap de setmana a recordar, on es pot apreciar la bellesa natural de la mar Mediterrània. El Jardí Botànic de Blanes ofereix, doncs, una experiència única per als amants de la natura i aquells que busquen escapar-se de l'enrenou de Barcelona.

Ubicat a Blanes, el Jardí Botànic Marimurtra emergeix sobre els penya-segats de la Costa Brava, oferint així panoràmiques impressionants de la Mediterrània. Es troba a només una hora amb cotxe des de Barcelona, per la qual cosa és un pla ideal per fer aquest cap de setmana. A més, ara el clima no és abrasador i la influència de visitants és més petita que a l'estiu.

Aquest jardí prop de Barcelona té vegetació de tot el planeta

El Jardí Marimurtra és un jardí històric de Blanes que és considerat un bé cultural d'interès nacional. El jardí té més de 4.000 espècies de vegetació procedents dels cinc continents, convertint-se en un paradís per als amants de la natura. A més, aquesta diversitat també ofereix al visitant un aparador de la biodiversitat mundial.

Encara més, el seu nom prové de l'intent de combinar diversos ecosistemes en un mateix jardí, cosa que haurien aconseguit amb esforç.

Un penya-segat amb un edifici a sobre
El Jardí Botànic es troba sobre uns penya-segats | @marimutrabotanic

Considerat un dels millors jardins botànics mediterranis d'Europa, Marimurtra és molt estimat pels locals i els turistes. Si vols visitar aquest jardí, hauràs d'abonar el preu de l'entrada, que és de vuit euros. L´horari d'entrada és des de les 10:00 fins a les 18:00.

Hi ha moltes opcions per arribar a aquest jardí des de Barcelona

Per arribar-hi des de Barcelona es pot fer amb transport públic agafant el tren amb direcció a Blanes. Quan s'arriba al poble, cal caminar una mica o, per contra, agafar la línia L4 d'autobús des del centre. Aquest et deixa davant de l'entrada que dona directa al mar.

Unes columnes amb plantes i vistes al mar
Aquest Jardi Botànic és ideal per fer fotografies | @marimutrabotanic

És important tenir en compte que, per ara, els animals no són admesos dins aquest recinte per tenir cura de la vegetació.

➡️ Actualitat

Més notícies: