Barcelona i un cercle amb el carrer Consell de Cent

ACTUALITAT

Un sorprenent carrer de Barcelona, triat com un dels millors del món

El Consell de Cent, un carrer de Barcelona, ha estat escollit com un dels millors carrers del món, segons el Time Out London

Hi ha un carrer de Barcelona que ha estat coronat amb el títol d'un dels millors del món, segons la revista Time Out London. Es tracta del Consell de Cent, que ha captivat visitants i locals, per igual, amb el seu encant i la seva història. Amb la barreja d'arquitectura, les botigues pintoresques i la vibrant vida urbana, aquest carrer de Barcelona s'erigeix en un veritable tresor al cor de la ciutat catalana.

Segons l'informe anual de Time Out London, aquest carrer de Barcelona ha aconseguit un lloc destacat com el desè millor carrer. Tot i que la llista està encapçalada aquest any per la High Street de Melborne, Austràlia, la inclusió d'aquesta via de l'Eixample al rànquing ha sorprès molts. El més notable és que aquesta distinció arriba tot just un any després de la reurbanització del carrer, cosa que ressalta encara més la seva ràpida ascensió a aquesta prominència internacional.

Un home amb unes flors passejant i altres persones passejant també
Aquest carrer va ser reformat fa poc. | @elperiodico_cas

Aquest carrer de Barcelona és el 10è millor, segons aquesta revista

D'acord amb El Periódico, aquest carrer de Barcelona ha estat reconegut perquè, diu la revista, "és com fer una passejada per un microcosmos de Barcelona i té de tot". Des del parc de Joan Miró fins al passeig de Sant Joan, el cert és que es poden trobar des de locals dedicats a les darreres tendències fins a fleques amb productes artesanals. També hi ha bars on podreu degustar la famosa truita de patates espanyola i, fins i tot, galeries d'art.

El 2021, un altre carrer de Barcelona va ser guardonat

Va ser l'any 2021 quan es va crear el pla urbanístic per convertir el Consell de Cent en un eix verd de vianants. Això podria haver cridat l'atenció dels responsables d'aquesta llista anual que, encara que és poc científica, sempre és molt comentada. L'any 2021, va ser el passeig de Sant Joan el que va tenir el mèrit de ficar-se com el segon millor carrer.

Gent passejant per un carrer ple d'arbres
És un carrer molt transitat de Barcelona. | @elperiodico_cas

La inclusió d'aquest carrer de Barcelona en aquest selecte grup de carrers mundials reforça la posició de Barcelona com una de les principals destinacions turístiques per visitar. A més, ressalta el continu reforç de la ciutat per mantenir i millorar els seus espais urbans per al gaudi dels residents i visitants.

➡️ Actualitat

Més notícies: