Una taula de fusta en una cuina amb diverses pizzes a punt per servir i utensilis de cuina al fons.
ACTUALITAT

La pizzeria de Barcelona que no té res a envejar a una d'Itàlia: molt premiada

El local ha rebut un guardó i es posiciona com un dels llocs obligatoris per als amants de l'italià

Si sou amants de la pizza, aquesta notícia us interessa. I és que un restaurant de Barcelona ha aconseguit un nou reconeixement internacional en ocupar el segon lloc al rànquing dels The Best Pizza Awards 2024. La cerimònia, organitzada per The Best Chef, es va celebrar aquesta setmana i va destacar l'innovador enfocament d'aquest restaurant cap a l'elaboració de pizzes.

Es tracta de la Sartoria Panatieri, la qual ha estat elogiada per la seva “nova visió” de la pizza. Tal com han confirmat els propietaris, es basa en l'ús d'ingredients ecològics, d'alta qualitat i de temporada. Així mateix, molts dels quals són de producció local i de cultius propis.

Per si tot això no fos poc, la pizzeria també s'ha fet un nom per l'enfocament artesanal en la preparació dels seus productes. Un exemple són els formatges i embotits, cosa que ha estat especialment valorada pel jurat del certamen. Però allò que realment ha conquerit el públic ha estat una de les elaboracions d'aquesta pizzeria de Barcelona.

Primer pla d'una pizza de pernil a trossets amb pebrot vermell i olives en un tauler de fusta sobre una taula

La pizzeria amb la millor margarida del món és a Barcelona

Els experts culinaris van veure les estrelles amb la pizza margarida de Sartoria Panatieri, considerada la “més deliciosa” del món. Aquest èxit afegeix un valor addicional al reconeixement ja obtingut, reafirmant aquest restaurant com un referent en la gastronomia internacional.

Tot i que el restaurant Pepe in Grani va mantenir la primera posició al rànquing com la millor pizzeria del món, Sartoria Panatieri ha aconseguit consolidar-se en el panorama global. Tot això gràcies al respecte per la tradició italiana i el compromís amb la qualitat.

Segons es detalla a la pàgina web oficial del restaurant, la seva massa, elaborada amb farina ecològica molta en pedra, passa per un procés de fermentació de 72 hores. Després, passa a ser cuita en forn de llenya, cosa que garanteix un resultat excepcional. Aquest reconeixement posa una vegada més al mapa la gastronomia catalana i reforça la reputació de Barcelona.

Muntatge de fotos d'una persona menjant amb una forquilla a la mà i, de fons, la foto d'una pizza

Més restaurants de primer nivell a la capital catalana

És clar que els que persegueixen la cuina italiana, pocs altres recursos hostalers, els serveixen. Si vols pasta o pizza tota la resta et satisfà. Ara bé, si vols descobrir quin és el millor restaurant del món, també ho pots fer des de Barcelona.

A principis d'estiu es va nomenar Gaudir com el millor restaurant del planeta, segons el rànquing The World's 50 Best. El Gaudir està ubicat a Barcelona (Eixample), al número 163 del carrer de Villarroel. Ofereix una experiència gastronòmica única amb dos menús de degustació que defineixen perfectament l'essència del lloc.

➡️ Actualitat

Més notícies: