Muntatge de fotos de noia pensativa, diners i un interrogant
ACTUALITAT

El millor restaurant del món és a Barcelona: Quant costa menjar-hi?

Aquest restaurant de Barcelona ofereix diversos menús exquisits i deliciosos per a qualsevol tolerància

Dijous a la matinada, el Disfrutar de Barcelona ha estat guardonat com el millor restaurant del món, segons el rànquing The World's 50 Best.

Després de quedar en segona posició a l'edició passada, celebrada al Palau de les Arts a València, el famós restaurant de la Ciutat Comtal s'ha alçat amb la victòria.

El Disfrutar està ubicat a Barcelona (Eixample), al número 163 del Carrer de Villarroel. Aquest lloc és una de les zones més cèntriques de la ciutat.

A la llista dels 5 finalistes, figuraven a més dos establiments espanyols que també han lluitat per la corona: Asador Etxebarri (segona posició) i Diverxo (quarta posició). Aquest ha sigut l'ordre:

Aquests són els 5 millors restaurants

PosicióRestaurant
1Disfrutar (Barcelona)
2Asador Etxebarri (Atxondo)
3Table by Bruno Verjus (París)
4Diverxo (Madrid)
5Maido (Lima)

Aquest és el preu que pagaràs per menjar al millor restaurant del món

El Disfrutar de Barcelona ofereix una experiència gastronòmica única amb dos menús de degustació que defineixen perfectament la seva essència 

El primer es coneix com a Disfrutar Classic. Aquest menú inclou plats clàssics que han estat emblemàtics durant gairebé deu anys de trajectòria del restaurant. Ofereix entre 10 i 15 plats variats, amb un cost de 290 euros.

Foto d'un plat del menú del restaurant El Gaudir

El segon menú és més atrevit i sorprenent per al consumidor. S'anomena Disfrutar Festival i els plats varien segons la temporada i incorporen combinacions de sabors audaços i innovadors. El preu és el mateix per als dos menús.

Per si no n'hi hagués prou, per un preu de 160 euros també ofereixen un maridatge de vins per acompanyar l'experiència gastronòmica. La varietat de vins és adequada per a cada tipus de plat que es consumeix. Entre ells destaquen el brut, el sec, el semisec o el rosat.

En aquest restaurant de Barcelona, la millor opció són els menjars grupals

Els dos menús esmentats són individuals. Per tant, si hi van més persones a gaudir del menú, cada comensal haurà de triar el seu propi. Una altra opció que ofereix el millor restaurant del món és el menú especial La Mesa Viva .

En el cas dels aspectes econòmics, surt molt més a compte anar en grups grans. I és que contra menys persones, més gran serà el preu a pagar individualment:

Preus per persona

PersonesPreu/persona
1 persona1050€
2 persones540€
3 persones440€
4 persones415€
5-6 persones390€

És una experiència única dissenyada per a grups d'1 a 6 persones. El menú que s'ofereix és exclusiu i s'adapta a les al·lèrgies, les intoleràncies i les preferències dels comensals amb sol·licitud prèvia.

➡️ Actualitat

Més notícies: