Muntatge imatge avió de fons al costat d'imatge de Seül-Incheon

ACTUALITAT

Una nova companyia sorprèn: vols directes des de Barcelona a una destinació molt popular

Volar fins a Seül des de la capital catalana serà possible gràcies als vols que es posaran en marxa al setembre

La companyia aèria T'way Airlines ha anunciat noves rutes entre Seül-Incheon i Barcelona. Aquesta popular destinació es podrà escollir a partir de l'11 de setembre des de l'aeroport de Barcelona-El Prat. Segons han informat des de les xarxes socials del mateix aeroport català, es podrà viatjar tres cops per setmana.

Concretament, dilluns, dimecres i divendres. El trajecte Barcelona-Seül s'operarà amb l'avió Airbus A330-200, que compta amb un total de 246 places. Sens dubte és una bona notícia per a tots els amants dels països asiàtics.

Seül és una de les destinacions asiàtiques més demandades

De fet, Corea del Sud es presenta des de fa ja alguns anys com un atractiu destí. Seül és a més una capital amb gran activitat empresarial, per la qual cosa els viatges per feina són molt habituals. Els interessats hauran d'estar atents per a la reserva dels seus bitllets i fer realitat el seu somni de volar des de Barcelona directament a Seül.

L'aeroport de Barcelona ja ha entrat de ple en una de les temporades amb més activitat de tot l'any. A l'estiu són milers de persones les que es desplacen fins a les instal·lacions per començar amb les vacances. Tot i que a Catalunya hi ha més aeroports, el cert és que el de la capital comtal és el punt de referència per a la majoria.

Reus o Alguaire, a Lleida, es presenten com a altres possibles punts per donar el tret de sortida a l'època estival. El del Baix Camp té més activitat que el lleidatà, això no obstant, tots dos ajuden a donar fluïdesa a la demanda turística catalana.

Descomptes per viatjar des de Barcelona a ple estiu

Per això, moltes de les aerolínies aprofiten aquestes setmanes per oferir descomptes i preus únics. En aquest sentit, una de les destinacions més barates per viatjar des de Barcelona és Londres, al Regne Unit. Amb viatges i bitllets a poc més de deu euros, els passatgers poden gaudir de les seves vacances sense deixar-s'hi un dineral.

França és una altra de les destinacions amb més demanda i pel qual companyies com Ryanair ha posat en marxa alguns dels seus millors preus. Tot és qüestió de mirar i comparar i atrevir-se a gaudir de les que poden ser les millors vacances de la teva vida.

Imatge del control de seguretat de l'aeroport d'El Prat
➡️ Actualitat

Més notícies: