Muntatge de fotos d'un avió sobrevolant el cel i al costat una persona subjectant un passaport
ACTUALITAT

La destinació més barata per viatjar al juliol des de Barcelona: vol per 11 euros

Regne Unit, França o Itàlia entre les destinacions més barates per viatjar des de Barcelona a preus molt assequibles

Ara que s'acosta l'estiu, són molts els que ja han començat a organitzar les vacances. I encara que no totes les destinacions són igual d'assequibles, n'hi ha algunes amb preus ideals per viatjar des de Barcelona.

La veritat és que els preus dels vols cap a diferents destinacions a l'estranger fluctuen diàriament. Tot i això, des d'E-Notícies, us portem alguns dels preus més assequibles que hi ha actualment. I el més barat, sense anar més lluny, ronda els 11 euros.

Les destinacions més barates per viatjar aquest estiu des de Barcelona

Actualment, una de les destinacions més barates per viatjar des de Barcelona és Londres, al Regne Unit. Si tens intenció de viatjar a la capital anglesa el pròxim mes de juliol, estàs d'enhorabona. I és que el 23 i el 24 de juliol, Vueling ofereix vols des d'11 euros a primera hora del matí.

Destinacions barates de SkyScanner

Tot i això, si el destí final no és Londres, però es vol viatjar al Regne Unit, per només 17 euros pots anar a Liverpool. El 24 de juliol, Ryanair ofereix un vol a les 5.50 hores del matí fins a l'esmentada ciutat anglesa.

França és una altra de les destinacions més econòmiques on poder viatjar aquest mes de juliol. Amb destí Marsella i Lió, s'ofereixen vols directes a 14 euros, encara que els preus canvien segons les dates. Si estàs pensant anar a Lió, el dia més barat per fer-ho és el 3 de juliol; en canvi, per a Marsella, el 29 de juliol.

Per només 1 euro més, els viatgers poden viatjar a París i Bordeus durant gairebé tot el mes de juliol. Tot i això, és recomanable revisar les dates abans de viatjar, per assegurar-te el preu més econòmic.

Venècia, Torí, Perugia i Milà són els llocs d'Itàlia on es pot viatjar al juliol per només 15 euros. A principis de mes, els preus són ideals per viatjar a aquesta destinació: el 2 de juliol a Milà, el 3 de juliol a Perugia i el 4 a Venècia. Tot i això, a Torí, cada dijous hi ha vols per 15 euros.

Captura de pantalla de SkyScanner amb els vols més barats a Itàlia

Si els viatgers no es plantegen sortir del país, Espanya també ofereix destinacions molt econòmiques a les quals viatjar. Durant tot el mes de juliol, des de Barcelona, hi ha vols a Alacant per 15 euros. A més a més, els primers dies de juliol hi ha vols barats a Palma de Mallorca i Eivissa, per 16 euros.

Tot i això, com ja hem comentat anteriorment, es recomana als viatgers que revisin les dates, ja que els preus i les destinacions canvien contínuament.

➡️ Actualitat

Més notícies: