Fotomuntatge amb una imatge de Barcelona, una noia sorpresa i una captura d'Instagram amb interrogants

ACTUALITAT

Els 5 millors plans per fer aquest cap de setmana a Barcelona

Una usuària d'Instagram ha elaborat una llista amb cinc activitats gratuïtes molt diverses que es poden fer aquest cap de setmana a Barcelona

Barcelona és, sens dubte, una gran ciutat plena de vida. Els seus carrers amaguen un ventall de possibilitats molt ampli. La capital catalana ofereix molts plans diferents que podem fer sols o en companyia.

Alguns són gratuïts i es presenten com una forma ideal d'aprofitar i gaudir del nostre temps lliure a Barcelona. Tot això sense haver de preocupar-nos per gastar massa. En una societat on poques coses són gratis s'agraeixen aquest tipus d'oportunitats.

5 plans per aquest cap de setmana a Barcelona

La usuària d'Instagram Sara Postcard ha publicat una llista dels cinc millors plans gratuïts a Barcelona per a aquest cap de setmana. La publicació va acompanyada d'un vídeo que mostra imatges d'aquestes activitats. Si no tens cap proposta per als dies 16, 17 i 18 d'aquest mes, potser te'n podrà interessar alguna.

1. La Setmana (7) de la Ciència

Durant tota aquesta setmana i fins al dissabte 17 de febrer, al Centre Cívic Guinardó de Barcelona se celebra la Setmana (7) de Ciència.

Es tracta d'un festival amb què pretenen integrar la ciència com a part clau de la cultura, amb activitats com exposicions o visites al planetari, entre d'altres. Consulta totes les propostes programades a les xarxes socials del Centre Cívic Guinardó.

Després d'una setmana d'activitat, l'esdeveniment culminarà el dissabte a les 11:00, amb la Fira de Ciència Familiar, amb jocs i activitats dirigits als més petits.

Captura de pantalla publicació Centre Cívic Guinardó a X
La Setmana (7) presenta una gran oferta d'activitats per a totes les edats | Centre Cívic Guinardó

2. Festival Sâlmon

Des del dia 15 de febrer, el Festival Sâlmon et convida a gaudir dels múltiples espectacles d'arts vives, que ofereixen en diversos espais Barcelona. La 12a edició d'aquest esdeveniment compta amb 15 propostes coreogràfiques contemporànies de diversos artistes reconeguts internacionalment.

Si estàs interessat, consulta la programació completa al seu portal web. A partir d'aquest divendres a les 19:00, podràs presenciar El cementiri sense cultura de Passaporteman a la Còrdova Gallery i Paisatge tres de Kike García i Jesús Bravo, que tindrà lloc a l'Antic Teatre a les 20:00.

3. Festival Emergents

Si el teu interès artístic se centra més en el vessant musical, no et pots perdre la 7a edició del Festival Emergents. A partir del dia 15 de febrer fins al 18 d'aquest mateix mes, tindran lloc nombrosos concerts d'artistes nacionals i internacionals prometedors a l'Auditori de Barcelona.

Entre la programació, destaquen l'actuació de la pianista Miranda Fernández aquest divendres a les 21:00, i Els Planetes d'Holst del compositor Blai Gumí.

4. Jornada de portes obertes de l'Estadi Olímpic

Per als amants del FC Barcelona i l'esport en general, l'Ajuntament de Barcelona organitza la jornada de portes obertes de l'Estadi Olímpic.

Diumenge que ve, dia 18, de 10:00 fins a les 13:00, podràs descobrir els secrets de l'escenari que ha fet possibles milers d'esdeveniments històrics en una visita guiada, de forma gratuïta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

5. Activitats infantils a Gràcia

Finalment, el mateix dia 18, a partir de les 11:00, a la plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona, es duran a terme activitats i tallers infantils.

Aquests actes conclouran amb el pregó, des de la seu del Districte de Gràcia. Es tracta de l'acte inaugural de la festa de Sant Medir. Aquest pla, més enfocat a nens i famílies, ofereix també la possibilitat de fer una passejada a cavall.

PLANS PER FER A BARCELONA AQUEST CAP DE SETMANA

PLAN

Localització

Horari

Setmana (7) Festival de Ciència

Centre Cívic Guinardó
Ronda del Guinardó, 113

Dia 16: 18:45


Dia 17: 11:00

Festival Sâlmon

La Caldera, Antic Teatre, Cordova Gallery, CC Parc Sandaru, Mercat de les Flors, MACBA, Sala Upload i Sala Vol 
Dia 16: 19:00 i 20:00
Dia 17: 18:00, 20:00 i 00:00


Dia 18: 18:00 

Festival de música Emergents

Auditori de Barcelona
Carrer de Lepant, 150

Dia 16: 21:00
Dia 17: 11:00-21:00


Dia 18: 18:00

Visita guiada Estadi Olímpic Lluís Companys

Passeig Olímpic, 15-17

Dia 18: 10:00-13:00

Passeig a cavall i activitats infantils

Plaça de la Vila de Gràcia

Dia 18: 11:00