Una dona amb expressió de sorpresa i assenyalant cap a un tobogan vermell amb patrons blancs en un entorn de parc de diversions o àrea de jocs.
ACTUALITAT

El local amb els tobogans més alts de tot Catalunya és molt a prop de Barcelona

Una empresa de lleure arrasa a les xarxes socials per les seves instal·lacions i són cada cop més els que les proven

Trobar plans a prop de Barcelona quan prem la calor no sempre és fàcil. L'atractiu de la gran ciutat fa que els seus carrers s'omplin de turistes malgrat les temperatures sufocants dels mesos d'estiu. Sabadell ofereix ara un pla únic que pot salvar més d'una tarda als més divertits.

Es tracta d'un espai amb desenes de tobogans de totes les mides, alçades i temàtiques. Tirar-se per un no és el que molts imaginen sobre aquest tipus d'espais. Si no que es pot convertir en tota una experiència per als sentits.

Es tracta del HiJump Park Sabadell, un nou local que ha obert fa poc més d'un mes i ja està arrasant. Així ho han avançat des del Periódico, on han destacat que el negoci ja presumeix de tenir els tobogans més alts de Catalunya.

Els millors tobogans es donen cita a Sabadell

Llençar-se per un tobogan sembla una acció senzilla. Qualsevol nen pot fer-ho sense gaires problemes cada tarda en un parc infantil. Però el que ofereix aquesta empresa de Sabadell és una altra cosa i, sobretot, un altre nivell.

Àrea de jocs infantils amb piscina de pilotes, estructures d´escalada i tobogans colorits.

Els tobogans de l'HiJump Park Sabadell tenen fins a cinc metres d'alçada. Lliscar per ells no és apte per a tothom i només els més atrevits podran gaudir d'aquesta experiència. En unes instal·lacions de 1.500 metres quadrats, l'oferta d'atraccions sense motor és múltiple.

Hi ha la paret Spiderman per la qual et podràs enganxar com si fossis una autèntica aranya transformada en humà. També el tobogan trineu, en què amb un matalàs en forma de dònut baixaràs a gran velocitat per la rampa.

Un paradís per als més atrevits a Sabadell

Els tobogans alts són el punt d'atracció d'aquest nou espai a Sabadell. Però més enllà, els usuaris també poden gaudir d'altres instal·lacions. Trampolins, piscines de boles gegants i altres espais dissenyats exclusivament per al gaudi de tots els clients.

Sens dubte, Sabadell ha apostat de manera decidida per l'obertura d'aquest nou negoci que no només arrasa de forma presencial. Són molts els perfils que en xarxes socials s'han fet ressò de la seva existència i ho han visitat.

Hi ha paquets i preus especials per acudir al HiJump Park Sabadell. Les valoracions són bones, per això passar una tarda d'estiu a Sabadell envoltats de tobogans es pot convertir en el pla perfecte. Tot i això, si el que t'agraden són els tobogans aquàtics, ja pots visitar el més gran de Catalunya.

➡️ Actualitat

Més notícies: