Muntatge de fotos de WaterWorld, un parc aquàtic de Lloret de Mar i, davant, una dona somrient amb el polze a dalt
ACTUALITAT

El parc aquàtic més gran de Catalunya no és a Barcelona: quin és i on és

Aquest parc aquàtic de Catalunya té 140.000 m² dedicats a piscines, tobogans i una gran varietat d'atraccions

Water World és el parc aquàtic més gran de Catalunya i no és a Barcelona. Es tracta d'una parada imprescindible per a aquells que busquen diversió i adrenalina a ple estiu. Amb més de 140.000 metres quadrats dedicats a piscines, tobogans i una gran varietat d'atraccions aquàtiques, Water World es consolida com a refugi perfecte per a totes les edats.

El parc no només es destaca per les seves atraccions, sinó també pels serveis que fan que la visita sigui còmoda i memorable. Water World compta amb diverses àrees de descans, restaurants que ofereixen una àmplia gamma d'opcions gastronòmiques i zones VIP. Aquest destí és una atracció imprescindible per als que busquen diversió i adrenalina a la Costa Brava, ja que està ubicat a Lloret de Mar.

Muntatge de dues fotos de l'interior del parc aquàtic WaterWorld, ubicat a la Costa Brava

Water Word, el parc aquàtic més popular de Catalunya

Water World ofereix una impressionant varietat d'atraccions que van des d'emocionants tobogans d'alta velocitat fins a piscines d'onades relaxants. Entre les seves principals atraccions hi ha:

  • X-Treme Mountain: Un tobogan vertiginós que desafia els més valents amb els seus girs i descensos ràpids.
  • Speed ​​Furious: Perfecte per als amants de la velocitat, aquest tobogan garanteix una descàrrega d'adrenalina.
  • Rafting River: Un recorregut més calmat però igualment emocionant, ideal per gaudir en família.
  • Kiddie Island: Una zona especialment dissenyada per als més petits, amb tobogans suaus i àrees de joc aquàtiques.

Water World opera durant la temporada alta d'estiu, obrint les portes des de mitjans de maig fins a mitjans de setembre. Durant aquest període, el parc és obert cada dia de 10:00 a 17:30 hores, permetent als visitants gaudir d'un dia complet d'activitats aquàtiques.

Els preus de l'entrada varien segons l'edat i les opcions addicionals que es triïn. Per a aquesta temporada d'estiu del 2024, els preus són els següents:

  • Adults: 39 euros.
  • Infants —fins a 120 cm d'alçada—: 23 euros.
  • Persones més grans de 65 anys: 23 euros.

A més, Water World ofereix opcions com el Fast Pass, que permet accés prioritari a les atraccions més populars i àrees VIP. Una bona opció per a aquells que busquen viure una experiència més exclusiva.

Water World està ubicat al Km. 1,2 de la carretera Vidreres a Lloret de Mar, Al parc aquàtic es pot accedir fàcilment amb cotxe, i també hi ha un servei d'autobús des de diversos punts de la ciutat.

Ja sigui que cerquis una jornada plena d'adrenalina o un dia relaxant sota el sol, aquest parc aquàtic promet complir les teves expectatives.

➡️ Actualitat

Més notícies: